Vizitator marhai Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 Salut la toti! Problema mea ii ca vreau sa fac rost de un asemenea difuzor http://editweb.iglou.com/eminence/emine ... /hl10a.htm shi ca traiesc in romania . Are cineva vreo idee cum pot sa fac rost ?, cine stie, poate exista chiar vreun distribuitor pe forum. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 doar senia ar putea aduce asa cevapt ce anume ai avea nevoie? Link spre comentariu
Vizitator marhai Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 pt un subwoofer, proiectul incintei inca nu l-am stabilit Difuzorul ca raport putere-volum incinta-raspuns in frecventa chiar shi pret (130-150$ in state) ai spune ca ii ideal, insa daca stie cineva alt difuzor mai bun sunt numai urechi !!! Link spre comentariu
Vizitator marhai Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 senia ii in bucuresti? sper sa faca shi livrari la domiciliu, sunt din iasi.Au un site, nr de telefon ceva, eu am incercat la vechea lor adresa care ii inregistrata pe site-ul oficial la eminence insa nimik Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 Incearca si cu Selenium Wpu1208, e de 12" dar din cate am auzit e o bestie mica :snakeman: Link spre comentariu
Vizitator marhai Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 intradevar e o bestie :snakeman: , are putere mai mare si sensivitate mai mare iar incinta de 44l pe care o cere ii acceptabila Mersi, mai vad si poate ma mut pe selenium. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum