dragon82 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Salutare tuturor!Am o problema...in curand raman fara cureaua de la masina de spalat Samsung P853...si nu stiu de unde sa gasesc asa ceva...Please help!PS:ma omoara nevasta-mea daca ajunge sa spele la mana Link spre comentariu
ala micu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 in Bucuresti este un magazin pe Valeriu Braniste unde gasesti foarte multe piese pentru masini de spalat.am cumparat o curea pentru un coleg si a costat 45 ron. Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Problema e ca nu sunt din Bucuresti.Ma gandeam ca stie cineva vreun magazin sau un service online de unde pot comanda...sau poate daca are cineva de vandut asa ceva. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 nu stiu daca e onsiderata reclama dar.......www.kubitech.rodati o cautare pe google si va veti lamuri Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Merci mult.Cred ca voi gasi acolo ceea ce caut. Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2011 nu stiu daca e onsiderata reclama dar.......www.kubitech.rodati o cautare pe google si va veti lamuriMerci mult pentru adresa.Am gasit ceea ce aveam nevoie si chiar mai mult.Gasesc acolo tot felul de piese. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum