Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri de boxe

Vizitator bolosicubolo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• Marian

4

• Spitfire

2

• ratza

2

Top autori în acest subiect

Nu,totusi cablurile nu se fac din otel,ci din cupru aliat cu staniu (evident ca sa iasa mai ieftin). Cand zgarii un astfel de fir,ramane argintiu :sparge: Majoritatea cablurilor de boxe din comert sunt asa acum :nebunrau:

Link spre comentariu

Am impresia ca sunt din fier cuprat, cat despre cupru aliat cu staniu, n-am vazut inca, si cam greu de crezut, cositorul e si mai scump decat cuprul...multe cabluri de boxe de prin piete si bazaruri sunt asa, se recunosc dupa faptul ca au firisoarele elastice si aspre, plus ca sunt atrase de magnet.

Link spre comentariu

Eu asa am inteles,ca-s aliate cu ceva...Intr-adevar le-ai descris foarte bine,fisiroare subtiri si aspre!In aproape toate magazinele de pe maica domnului gasesti porcariile astea de vanzare,nu numai in pieteSi in multe magazine de electrice!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator anecula_08

Va salut, am si eu o intrebare. Vreau sa imi cumpar un cablu ecranat LIYCY 2 x 1 pentru a duce semnalul de la un amplificator(2x20W) la boxe( 20W). Este bun sau imi trebuie unul mai gros? MultumescDetalii constructive:- Conductor litat din Cupru- Izolatie din PVC- Codul culorilor conform cu DIN 47100- Conductori rasuciti (torsadati) in straturi concentrice- Folie de plastic- Ecran tresa din tesatura de CuSn (cupru cositorit)- Acoperirea tresei min 80%- Mantaua din PVC de culoare gr

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări