Spitfire Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 De curiozitate, apropiati de acel cablu un magnet, daca aveti... Link spre comentariu
Vizitator bolosicubolo Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Nu se intampla nimic, ce v-ati fi asteptat ? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Ne aşteptam să fie liţat cu fire de oţel. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Nu,totusi cablurile nu se fac din otel,ci din cupru aliat cu staniu (evident ca sa iasa mai ieftin). Cand zgarii un astfel de fir,ramane argintiu Majoritatea cablurilor de boxe din comert sunt asa acum Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Am impresia ca sunt din fier cuprat, cat despre cupru aliat cu staniu, n-am vazut inca, si cam greu de crezut, cositorul e si mai scump decat cuprul...multe cabluri de boxe de prin piete si bazaruri sunt asa, se recunosc dupa faptul ca au firisoarele elastice si aspre, plus ca sunt atrase de magnet. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Eu asa am inteles,ca-s aliate cu ceva...Intr-adevar le-ai descris foarte bine,fisiroare subtiri si aspre!In aproape toate magazinele de pe maica domnului gasesti porcariile astea de vanzare,nu numai in pieteSi in multe magazine de electrice! Link spre comentariu
Vizitator anecula_08 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Va salut, am si eu o intrebare. Vreau sa imi cumpar un cablu ecranat LIYCY 2 x 1 pentru a duce semnalul de la un amplificator(2x20W) la boxe( 20W). Este bun sau imi trebuie unul mai gros? MultumescDetalii constructive:- Conductor litat din Cupru- Izolatie din PVC- Codul culorilor conform cu DIN 47100- Conductori rasuciti (torsadati) in straturi concentrice- Folie de plastic- Ecran tresa din tesatura de CuSn (cupru cositorit)- Acoperirea tresei min 80%- Mantaua din PVC de culoare gr Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Nu se foloseşte cablu ecranat ptr boxe. Cablul sănătos de prelungitor (2x1,5...2,5mm2) e foarte bun. Link spre comentariu
Vizitator anecula_08 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 ma gandeam ca daca este ecranat protejeaza impotriva interferentelor. Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Nu e cazul acolo. Link spre comentariu
Vizitator anecula_08 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Am inteles. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum