Vizitator laurdpb Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Vreau sa achizitionez o pereche de boxe Dynavoice Challenger M-65EX. Ma intereseaza pareri pro si contra despre aceste boxe(de la cei care le detin deja sau cei ace la-au audiat). Amplificatorul pe care il detin este un Pioneer A A6-J. Link spre comentariu
Vizitator hondaru Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Salut,Detin o pereche de astfel de boxe, sunt inca in rodaj, le-am achizitionat noi de la imortator si sunt foarte multumit! Pentru pretul lor presteaza foarte bine. Au randament ridicat, producatorul declara 93 dB si comparativ cu alte boxe pe care le detin si au 89 dB declarati acestea suna mai "tare" la acelas nivel al amplificatorului.Calitatea sunetului este foarte buna, bass suficient, medii si inalte detaliate, un pic cam seci nivelul la tweeter se poate regla de la 0 la +2 sau +4 dB. Au 27 kg bucata deci trebuie ceva efort la amplasare. Au 4 porturi de bas reflex pe spate si in consecinta trebuiesc departate de perete altfel basul suna bubuit si prea puternic. Le pilotez cu un amplificator Rotel RB 980 BX. Per total cred ca sunt un "best buy" in gama de pret "400" euro. Lucratura este ingrijita. Un pic cam mari cutiile dar pentru un sunet bun la banii astia.... Am ascultat diverse boxe in gama asta de pret dar M65 m-au convins si le-m luat. Nu regret nici o clipa alegerea facuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum