wally_gatter Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Asa cum spune si titlul as dori sa umplu niste cartuse originale ale unui Epson Stylus S22 , doar ca am uintampinat niste dificultati.. am vazut ceva pe "iutub" ,dar nu stiu exact cum se face ,in ceea ce am vazut eu se foloseau niste cartuse "neoriginale" conectate la 4 rezervoare separate de cerneala.. intrebarea e: la cest model de imprimanta , se pot sau nu refill-a cartusele originale , avand in vedere ca sunt goale toate ,si daca da , care este modul? auzisem ceva si de resetarea cip-urilor fiecarui cartus , desi nu prea cred ca se poate.. despre asta era vb: pe mine m-ar interesa sa umplu cartusele originale , este mult mai ieftin decat sistemul ciss care e 250 ron dublu decat valoarea imprimantei Link spre comentariu
idm_luci Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 la epson cipurile se pot reseta , chiar am eu un resetter de vanzare pentru cele cu 7 pini si mai exista pe piata pentru cele cu 9 pini. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2011 al meu e cu 7 pini , t1821 black de exemplu.. deci , pot cumva incarca cartusele originale si pe urma sa le resetez? Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 si o schema de reseter din asta pentru Canon nu scapa accidental si pe aici .... am 4 cartuse pe care nu le mai vede imprimanta si 2 imprimante Canon.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum