luc Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 am un aparat de radio TRAVIATA,are final cu EL84(tensiune anodica 200v) si transformator de iesire bobinat de vre-un natarau.ma intereseaza daca pot pune un transformator normal de reta 220-6v,sau de care credeti ca e mai bine ptr a scoate max 4w. Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 Nu poti sa pui pe iesire transformator de retea.Mai bine daca nu ai unde sa-ti gasesti traf iesire cauta unul de iesire cadre care oricum o sa-ti mearga. Link spre comentariu
pusttiu Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 am eu un traf de iesire... de la un eforie2 (da e la fel ca cel de traviata....) echiar pe placa... numa sa-l scot. fa o oferta cu ce dai la schimb si poate ne intelegem ) bafta.... pm sau ym : pusttiuc... ma interesaza lampi sau altceva ... Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 15, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 lampi nu am sa dau la schimb,ba chiar am nevoie ptr acest aparat,ptr ca atunci cand aveam o groaza de lampi noi le-am aruncat. Link spre comentariu
dalu Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 Iti fac eu rost, numai ca dureaza pentru ca trebuie sa vorbesc cu tipul cu ochiurile magice. Nu am uitat de celelalte lampi, dar intr-o prima cautare nu am gasit decat un ECC 85. Daca te intereseaza transformatorul , te rog anunta-ma. :smt006 :smt006 :supz: :supz: Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 15, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 cu transformatorul am rezolvat azi,am luat un transformator recuperat de 9v ,am scos tolele si am pus E-urile intr-o parte si I-urile in cealalta separate prin carton.am facut proba la amplificatorul final si merge binisor.probleme mai am in partea de radiofrecventa unde ori ca trebuie o antena exterioara,ori e cam zgomotos.pe unde ultrascurte nu merge deloc,aici sta in tuner ecc85 care cred ca e consumata.toata munca e un foc de paie findca lampi nu prea se gasesc si merg pe bajbaite.tin totusi sa fac acest aparat stiind ca acum 15 ani mergea fffff bine Link spre comentariu
dalu Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 :supz: :supz: .Mergea superb, in copilarie, in casa parintilor mei, am avut si eu un ,, traviata,,.........mergea atat de frumos, avea o dinamica excelenta, pacat ca a apus epoca lampilor. :smt085 :smt086 :smt087 :smt088 :smt090 :smt089 :smt010 :smt009 :sad11: Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 meerge! singura problema e ca nu merge pe ultrascurte unde se poate auzi ceva muzica.sa imi spui daca ecc85 care il ai e in stare buna,si sa ne intelegem cumva.aa si daca mai ai ceva socluri ptr astfel de lampi ,imi trebuie sa pun la ochiul magic Link spre comentariu
dalu Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 I-mi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti spun de ECC85-ul ala. Neavand cum sa-l incerc nu ma pot exprima. O sa incerc azi sa fac rost de cateva socluri de lampi. Poate-l gasesc pe tipul cu lampile intr-o stare mai deosebita :smt030 :drinkers: :smt030 , si mai facem o cautare dupa lampi. Partea proasta-i ca are o groaza de lampi, dar , pe foarte multe dintre ele , s-a dus marcajul. :smt006 :smt006 :smt004 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum