costel32 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 daca un condensator, pe care scrie 390 mf, imi da pe capacimetru 352 mf, e considerat bun?un tranzistor FET SPW17N80C3, care, intre pinul din mijloc si pinul din stanga, imi da pe multimetru, pe dioda, rezistenta infinita in ambele sensuri, e considerat bun? va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 daca un condensator, pe care scrie 390 mf, imi da pe capacimetru 352 mf, e considerat bun?un tranzistor FET SPW17N80C3, care, intre pinul din mijloc si pinul din stanga, imi da pe multimetru, pe dioda, rezistenta infinita in ambele sensuri, e considerat bun? va multumesc!390mF nu cred ca scrie peel poate 390nF si masuratoarea depinde cu ce e facuta.la FET in mod normal nu trebuie sa indice rezistenta ,dar asta nu inseamna ca 100% este bun.Sunt testere care testeaza tranzistorii acestia. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Condensatorii, daca sunt electrolitici, se verifica cel mai bine cu ESR-metrul. Link spre comentariu
johnny79 Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Chiar daca sunt nF(nanofarazi)....precizia instrumentului de masura este de2,5% ,iar clasa de precizie a condensatorilor este de cel putin 10%.....deci sunt buni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum