Vizitator linuxva Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Am nevoie pentru un prieten de schema TV orion k2110fst/slb nu stiu ce sasiu are ...nici nu am idee unde este scris ! Multumesc anticipat adresa de email [email protected] vali Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Va salut ! Vedeti si dvs daca se potriveste aceasta schema atasata de mine.Mult succes !! Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Va salut ! Vedeti si dvs daca se potriveste aceasta schema atasata de mine. Mult succes !! De unde ideea cu schema " orion professional chassis 2550 " ? Scheme TV Orion sunt destule , le luam pe rind , pe ghicite ? Din ce inteleg eu la o cautare pe net dupa model - foarte putine date , un model putin cunoscut - ar fi sasiu XDK190-07 , adica BEKO K2 . "nu stiu ce sasiu are ...nici nu am idee unde este scris !" prea putin circulat acest model - vezi viewtopic.php?f=17&t=12666 Schema - vezi ce a raspuns bit 61 , mai sus pe pagina , unde ai mai intrebat - sau daca nu esti membru acolo , vezi http://www.electronica-pt.com/images/fb ... manual.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum