Piotr67 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Salutare tuturor!Am o mare problema: am de turnat rasina in 2 rotoare pentru o eoliana ca a lui Arcadius&Co. Am colindat toate magazinele cu specific din zona mea (Piatra Neamt si Bacau) si n-am gasit niciun fel de rasina epoxidica. Am nevoie doar de 1-1,5 litri. Rog pe cei carora le-a mai ramas niste rasina sa ma ajute. Suport, bineinteles cheltuielile de transport prin posta. Detalii pt adresa pe MP. Multumesc. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Am gasit doar de la ceresit, cd32, insa nu pot face comanda online decat pentru suma de min 1000 lei...daca i-a mai ramas cuiva si-ii prisoseste..va rog sa ma ajutati. Calculati cat ar costa 1 kg si platesc inclusiv transportul si taxele postale. Multumesc. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Incearca la Polydis. Vand si chituri de 3,3 kg de rasina epoxidica. Link spre comentariu
nicusor1961 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 V-am trimis un MP ieri . Nu va intereseaza ? Link spre comentariu
Piotr67 Postat Octombrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2011 V-am trimis un MP ieri . Nu va intereseaza ?Ba da. Aveti MP.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum