Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Video mate M1F PCI TV Card-O mica problema de soft

Marian

Postări Recomandate

Salutari.

Inainte de toate trebuie sa spun ca nu sunt sigur daca aici este corect postata problema mea, daca nu atunci imi cer scuze, si rog sa fiu indrumat catre unde este potrivit.

Daca insa se poate lasa tema aici atunci asa cum titlul ei sugereaza am o mica problema cu un Tv-Tuner Video mate M1F PCI TV Card, il am de cateva luni si pana acum a mers ok totul, ca si sursa am reteaua de cablu locala, acum cateva zile unul din canalele TV disparuse, am crezut ca-i din retea, am cautat la un Televizor la aceeasi retea si l-am gasit, atunci am scanat din nou reteaua in softul dispozitivului si pana la urma am gasit ca acel post TV a fost mutat local pe canalul 98, problema frustranta ( si un pic ciudata ) este ca acel canal mi se spune ca ar fi blocat cu parola, ( de altfel singurul canal care este blocat astfel ), partea ciudata este ca eu nu am umblat cu nici un chip la parola sau blocare canale, n-am nevopie devreme ce nimeni altcineva in afara de mine nu se atinge de PC-ul meu, in manualul primit la achizitionarea Tunerului nu se specifica nimic in legatura cu parola, asadar nici care ar fi cea eventual default, am cautat pe site-ul producatorului si nici acolo nu am gasit nimic care sa ma ajute, se da doar manualul utilizatorului dar care este acelasi cu cel pe care il detin si eu. In disperare de cauza am dezinstalat driverul si softul placii si apoi dupa restart l-am reinstalat dar problema persista, ceea ce sugereaza ca aceasta parola este memorata undeva in registrii sistem ceea ce nu poate fi modificat cu nici un chip doar prin dezinstalarea softului.

Intrebarea mea pentru dumneavoastra cei care eventual ati mai intalnit ceva similar, este daca aveti cunostinta de vre-o eventuala parola de baza ( default ) pentru TV-Tunerul in cauza, sau daca poate fi recuperata cea existenta cumva in afara de repunerea sistemului de operare? :nas:

Multumesc pentru orice eventual raspuns, si va salut cu respect, Marian.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

3

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema rezolvata, am cautat prin manualele din CD-ul continut de pachetul dispozitivului si am gasit intr-un manual de la alta varianta de TV Tunner de la acelasi producator faptul ca nu exista o parola default, daca se doreste setarea uneia se poate schimba la sectiunea dedicata, chestia e ca incercasem si eu sa o schimb insa eroarea consta din faptul ca plecam de la premiza ca exista o parola implicita si deci tot introduceam parola dupa parola fara succes cand de fapt in casuta Old Pasword nu trebuia introdus nimic, ci pur si simplu lasata goala, si introdusa una in celelalte 2, a mers si am rezolvat :101

Multumesc pentru spatiul acordat si toate cele bune va doresc, tema se poate inchide. :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări