dorelb Postat Octombrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Iar cel de la IONUT STOICA arata cam asa : Link spre comentariu
yo6pir Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Salut baieti, Nu vi se pare ca 4 rezistente bagate intr-o mufa cu 25 pini este cel mai simplu programator pentru AVR-uri? Daca DA, atunci vedeti schema asta pe care o folosesc de multa vreme si pe-deasupra viteza de programare este net-superioara decat la varianta seriala:Tot cu PonyProg programez si eu. Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Tocmai vroiam sa postez si acest programator . Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Cu programatoarele ne-am lamurit...e chiar simplu, nu ?! Dar ceas-termometrul ? Te-ai hotarat la o varianta ? Sau astepti -totusi- una cu PIC ? Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Am hotarat sa fac programatorul si sa merg pe varianta ta. Ramane sa vorbesc cu un prieten care stie rusa, sa-mi traduca din lincurile trimise. Dar daca mai sunt si alte scheme sunt binevenite. De alfel am pregatit unul pe breadboard care este ultima solutie. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Google translate este suficient pentru intelegerea schemelor... Succes ! Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Stiu, dar eu vreau o traducere detaliata de acolo. Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Cine ma poate indruma cum se foloseste. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Cine ma poate indruma cum se foloseste.Programatorul este pentru Atmel nuentru PIC.Se asociaza cu Bascom, Avrdude, Progisp si alte cateva softuri de inscriere a firmware in uC ATMEL. Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Am instalat khazama. De aici incolo cum procedez ? Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Nu am folosit si nu am programat uC-uri de felul asta, sunt pe langa. Am incercat dar tot imi da eroare.load flash hex to buffer: error: programm enable: target doesn't ansver. 1: initialization failed, rc= -1 Double check conection and try again, or use -f override this check.load eeprom hex to buffer.Ce setari mai trebuie facute ?Mai jos programul. Mclock.zip Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Mesajul este clar : target'ul (adica Atmega) nu comunica cu programatorul ! Deci eroare de conexiune cu programatorul sau Atmega defect ... Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Am gasit . Schema mufei de conectare la placa era de fapt schema mufei de pe programator. Am si programat cip-ul. Ma apuc de montaj pe breadboar sa vad ce o sa iasa. Pentru cei interesati pun mai jos semnificatia iesirilor la mufa cablu. Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Am gasit . Schema mufei de conectare la placa era de fapt schema mufei de pe programator. Am si programat cip-ul. Ma apuc de montaj pe breadboar sa vad ce o sa iasa. Pentru cei interesati pun mai jos semnificatia iesirilor la mufa cablu.Semnificatia pinilor la mufa de pe placa cu microcontroller (cea in care intra mufa de la programator). Identifica intai PIN 2 VCC si PIN 4 GND, cu un led inseriat cu o rezistenta.Apoi ceilalti se identifica din foto atasat.L.E.Acum am vazut postul tau ca ai remediat problema. Link spre comentariu
dorelb Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Am programat un Attiny2313 si am realizat asa ceva. Este ceva simplu. Oricum aveam acest display care nu l-am folosit nici odata. Acum pot sa realizez ceasul propus de fratello. Sursa de inspiratie : http://www.simpleavr.com/avr/multimode-clock Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum