Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas - termometru cu 16f628

dorelb

Postări Recomandate

Salut la toata lumea ! Am gasit un ceas destul de interesant, pe care as vrea sa il fac pentru masina, deoarece nu are in dotare asa ceva. Problema este ca nu afisaza data (zi, luna, an) cu toate ca are un ds1302, doar ceas si temperatura. Sa nu fie inplementat in program ? Ma poate ajuta cineva ? Nu am cunostinte de programare si am gasit doar hex-ul.

post-38484-139829320957_thumb.jpg

post-38484-139829320964_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

21

• dorelb

20

• XAN77

10

• Liviu M

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lui simnakovi - Da, sunt deschis la orice proiecte, dar acest ceas l-am construit, il am in fata mea de cate ori ma pun la calculator. Vezi -> viewtopic.php?f=11&t=69861Insa acesta este mai deosebit fiindca afiseaza si secundele. Am mai gasit ceva care afiseaza ora, minute, secunde, ziua, luna, anul, dar este nevoie de 12 afisoare, 12 circuite 74HC595, deci o mare risipa de piese, cand acest lucru se poate realiza prin multiplexare folosind mai putine componente si mai putin spatiu, fiind vorba de instalarea lui in masina. Aceasta este parerea mea.

post-38484-139829321051_thumb.jpg

Link spre comentariu

Se programeaza (la fel de) simplu !!! Eu folosesc PonyProg ; daca esti atent nu gresesti ! Cauta schema simpla de programator pe serial pentru Atmega si...da-i bice ! Attiny2313 este chiar ieftin la Miva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări