Vizitator adrian_vostinar Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 am realizat dupa situl http://www.unusualelectronics.co.uk mai multe scheme inclusiv jocurile de lumini cea mai complexa schema a fost termostatul din punct de vedere al executiei pentru mine este situat pe scara 8 am avut probleme la cablaj, cu greu am reusit sa aliniez perfect ambele fete va recomand cu toata increderea acest montaj pentru ca merita din plin am discutat cu autorul montajului si nu a vrut sa-mi dea codul sursa pentru pic il inteleg perfect si este suficient hex-ul de pe site eu am descoperit recent microcontrolerele datorita D-lui YO6PIR din TG MURES pe care cale tin sa-i multumesc pentru munca sa depusa voluntar in spiritul liber al electronicii datorita lui si cu multa perseverenta am invatat ce inseamna noua electronica primul montaj a fost tranzistortester cu atmega8 pentru care a trebuit sa fac si programatorul.A fost o lupta cu mine pentru ca am distrus 3 integrate pana m-am prins care este faza tot datorita lui am reusit sa inteleg cum este cu crearea PCB-urilor cu imprimanta laser(exista pe web tot ce doresti) asta a fost singurul montaj facut cu atmega tot de pe situl YO6PIR am gasit programatorul pentru pic pe RS232 care funcioneaza cu icprog,winpic si alte programe free Sa revin la termostat este un montaj care ofera foarte multa satisfactie dupa ce este realizat si o reala utilitate in industrie si gospodarie eu va recomand executia acestui montaj si avand in vedere ca este liber pe web am sa postez si eu schema daca exista nelamuriri in executie sunt bucuros sa ajut Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Intra-adevar este foarte buna schema ! A fost primul meu montaj cu PIC ! Iar autorul este chiar un om de nota 10 !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum