Vizitator adrenaline92 Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 As avea nevoie de o schema pentru un generator de impulsuri gen multumesc anticipat! Link spre comentariu
nostrom Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 As avea nevoie de o schema pentru un generator de impulsuri gen multumesc anticipat!La ce vrei sa-l folosesti ? Imaginile fac trimitere la interventia asupra afisari vitezei si kilometrajului. Cred ca aplicatia este dubioasa.In alta ordine de idei cand soliciti asa ceva (Generator) dai cateva detalii privind frecventa forma impulsurilor etc. Link spre comentariu
Vizitator adrenaline92 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 As avea nevoie de o schema pentru un generator de impulsuri gen multumesc anticipat!La ce vrei sa-l folosesti ? Imaginile fac trimitere la interventia asupra afisari vitezei si kilometrajului. Cred ca aplicatia este dubioasa.In alta ordine de idei cand soliciti asa ceva (Generator) dai cateva detalii privind frecventa forma impulsurilor etc.Alt exemplu mai bun nu am gasit,cred ca forma impulsurilor sa fie monostabil,vreau sa dea impulsul direct cand il conectez la sursa,precizez ca sunt paralel cu asa ceva. Link spre comentariu
chanito Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 pai daca esti paralel ce cauti aici.daca nu intelegi limbajul se specialitate vb cu unul care stie,explica-i ce vrei apoi il pui sa scrie pt noi iar tu treci cuvant cu cvant ce a zis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum