Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema telecomanda infrarosu pe 2 canale.

Nemesis

Postări Recomandate

Cum se vede si in titlu am nevoie de o schema de telecomanda + receptor pt transmiterea a 2 comenzi. Cu aceasta telecomanda vreau sa pot controla de la distanta sensurile de rotire ale unui motoras (in caz ca v-ar interesa scopul telecomenzii). Astept scheme sau macar idei , dar va rog cat se poate de repede ca am nevoie urgent. Merci anticipat !!! :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

2

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

Gasesti aici gata facut, merge cu orice telecomanda de tv tip RC5, dar pot sa cumperi si o telecomanda tip breloc de la ei cu vreo 10 RON.

Eu am unul cu 4 canale montat in bucatarie, merge ok, am si unul de asta cu doua canale si l-am comandat tot pentru o aplicatie de schimbare de sens la un motor... dar inca n-am avut timp s-o finalizez, deci nu pot sa-ti spun cum merge.

Link spre comentariu

Da macar schema o ai la aia pe care vrei s-o faci tu. Mie imi trebuie pt un proiect la scoala deci ma intereseaza doar schema , ca doar n-o sa faca profu montaju sa vada daca schema chiar merge,sau daca e performanta. Trebuie , ceva, ..... , principial :smt003 .

Link spre comentariu
Vizitator berti

Pai am sa caut instructiunile de utilizare ca parca am vazut o schema p-acolo, dar nu garantez nimic.

Later edit: PDF-ul asta l-am primit in varianta tiparita, anexat la montaj, dar din pacate nu contine nici o schema. La alte produse mai vazusem schemele atasate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări