GS Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Salut!Am cumparat un televizor plasma 60 LG 60PV250 Full HD.In afara de trecerea de la 107(televizorul dinainte,un Daewoo) la 152 cm diagonala,care este destul de obositoatre,mai am si problema redarii!Am abonament RDS standard...Folosesc 3 televizoare in spatele unui amplificator semnal cablu,cumparat din piata...Fata de televizorul dinainte,asta mare prinde cam jumatate din programe prost,cu purici...folosind aceeasi mufa,cablu ca si inainte,cand,sigur,neavand semnal digital, nu vedeam "lacrima" imaginea,dar nici asa...!Ce as putea face sa am imaginea cat de cat mai buna la acea jumatate de numar de canale?Inca un amplificator,ceva?Multumesc anticipat.GS. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Solutia optima ar fi un decodor de la ei.Daca nu se poate incerca si cu un amplificator dar prima solutie ar fi cea mai buna. Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Nu cea mai buna solutie este sa te adresezi la RDS&RCS, daca esti abonat la ei, si sa-ti rezolve problema ca doar platesti un abonament. Daca i-ti trebuie vre-un adaptor, desigur contra cost, tot ei ti-l vor aduce si monta. Petrica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum