Vizitator r3plik Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 salut vreau sa imi realizez un corector de ton pt creatia mea ca sa zic asa adica amplificator 2.1 cu tda2030a care este alimentat in diferential ,ale carui scheme sunt luate din catalogul integratului asa arata ce am facut pana acum cea ce m-ar interesa este o schema a unui de corector de ton pt acest proiect care sa fie alimentat de la aceasi sursa de alimentare cu restul amplificatorului aa si era sa unit amlificatoru va fi alimentar intre 14v-16v astept ideei Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Corectoare pe alese: viewtopic.php?f=35&t=4609 Link spre comentariu
Vizitator r3plik Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 http://sound.westhost.com/p94-f1.gif ca idee asta ar fi buna ?? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 ca idee asta ar fi buna?Da. Daca vrei sa se transforme si in preamplificator, este suficient sa maresti valoarea lui R105 pina aduci intrarea la sensibilitatea dorita.Pe bratele circuitului de alimentare introduci cite o rezistenta de 100...220R in serie cu intrarea dinspre redresorul amplificatorului de putere, maresti C1, C2 la 470uF si vei avea o alimentare suficient de filtrata pentru operationale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum