Kaitou Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Am un WD de 160 GB si as vrea sal folosesc la pc doar pt windows.Din cate am inteles trebuie sa scot cei 12V de la adaptor de alimentare.Pentru cine o mai facut asa ceva, va rog sa-mi confirme.Multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 "Am un WD de 160 GB si as vrea sal folosesc la pc doar pt windows."Tradu ce ai vrut sa spui.Nu cred sa fi inteles cineva ce vrei de fapt.. Link spre comentariu
Kaitou Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 "Am un WD de 160 GB si as vrea sal folosesc la pc doar pt windows."Tradu ce ai vrut sa spui.Nu cred sa fi inteles cineva ce vrei de fapt..Am un hard disk de 2.5" laptop sata 2 si vreau sal folosesc pe calculator meu (desktop).Vreau sa stiu alimentarea lui cum sa o fac.Adik sa scot cei 12V(firul galben) de la adaptor sau trebuie alt adaptor mai special.Ca altfel pot arde hardul. Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Merge asa cum e. Nu trebuie scos nimic. Asa folosesc si eu un seagate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Nu merita utilizat un HDD 2,5" la desktop, e mult mai lent decat unul de 3,5"... daca doriti musai, nu trebuie facuta nici o modificare. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Ce dracu e nebunia asta ? Am un WD de 160 GB si as vrea sal folosesc la pc doar pt windows.- eu intelegand hard disk Western Digital 160 GB "Am un hard disk de 2.5" "Nu merita utilizat un HDD 2,5" Pana la urma despre ce'i vorba : hard disk sau ... floppy ? (HD sau HDD ) Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Dl. "leoncris" faceti confuzii grave...exista mai multe tipodimensiuni de hard-discuri, cum ar fi de 1,8 inch, 2,5inch, 3,5 inch...primele doua utilizate la notebook-uri, iar cele de 3,5" la sisteme desktop si servere. FDD(floppy-disk-drive) are intr-adevar disc de 2,5 inch, dar nu vad de ce-o amintiti aici... Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Corect , scuze , desi am citit HDD ma gandeam la FDD si nu pricepeam lagatura. Oboseala ,deh ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum