FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Va salut ! Da sigur este placa video cu probleme asta va zic eu, finca ca am avut si eu una care facea la fel.Cumpatati o placa video Ati radeon sau Geforce. Succes !! Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 va multumesc domnule Florin Iordache si tututror care m-ati ajutatRespect ELFORUM! Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 am pus placa aia video inapoi ca imi merge calculatorul mai greu cu cea onboard chiar daca cu asta se vede putin in purici si am dat sa vad un videoclip in full hd si full screen pe youtube am vizualizat videoclipul iar dupa ce s-a terminat am dat sa ies din full screen si mi-a aparut blue screen e din cauza placii video? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 deobicei alea apar din cauza temperaturilor critice atinse de diverse componente ale pc ului cel mai des cpu si/sau placa video verifica sau cel mai bine schimba pasta termoconductoare dintre radiator si cpu daca mai face asa uitete si la cea depe placa video dar cel mai probabil e dela cpu ori a atins o temperatura mare ori a fost prea solicitat Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 deobicei alea apar din cauza temperaturilor critice atinse de diverse componente ale pc ului cel mai des cpu si/sau placa video verifica sau cel mai bine schimba pasta termoconductoare dintre radiator si cpu daca mai face asa uitete si la cea depe placa video dar cel mai probabil e dela cpu ori a atins o temperatura mare ori a fost prea solicitatnu e de la cpu e de la placa video ea tot timpul sta peste 60 de grade ca nu are cooler si la cpu am schimbat pasta termoconductoare acum o saptamana si nu creste mai mare de 50 de grade temperatura la cpu Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 atasez aici un print screen cu temperaturile pc-ului meu in acest moment (aici e facut print screenul pe rezolutie mica nu ma lasa sa pun cu rezolutia la care tin eu pc-ul) Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Placa video nu mai merge din cauza ca i sa deslipit GPU in timpul vibratilor.Ducetiva cu ea cineva care se ocupa cu repararea placilor video, iesiti mult mai ieftin... Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Placa video nu mai merge din cauza ca i sa deslipit GPU in timpul vibratilor.Ducetiva cu ea cineva care se ocupa cu repararea placilor video, iesiti mult mai ieftin...oricum vreau sa o schimb sa imi cumpar una mai calumea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum