Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HIP_HOP

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• Dr.L

1

• iulidan2

1

• liviu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mie HIP-HOPul mi se pare cam lame...GuessWho mi se pare de cacao rau - prea se cred profunzi. Daca tot ii cu pusu de videosclipiciuri, pun si eu:5mZhiVF6rm8&feature=results_video&playnext=1&list=PLA8AA3535F8810C2F u8TqmZA9h2Y&feature=related ...adicatalea doine+hore+hip hop+dub stepPS: Vocalu' e MC BEAN de la Suie !!!! :101

Link spre comentariu

Să fim serioşi, Guess Who nu cîntă hip-hop. În preferinţele mele intră următoarele trupe:

Paraziţii.

Cred că nu au nevoie de prezentare. Cel mai bun album al lor rămîne "Irefutabil", un album de avangardă la vremea respectivă. Din păcate lucrurile expuse în piese sînt la fel de valabile şi azi, după nouă ani de la lansare.

Veritasaga

Deşi mai puţin cunoscută, textele au un mesaj social extrem de puternic. De altfel, deviza lor e "Veritasaga nu se ascultă, se simte".

Deceneu

Fost MC şi mebru al trupei GhettoDacii, avea piese cu texte complexe şi jocuri de cuvinte bine gîndite. Din păcate nu este activ decît underground.

Raku

Membru în Morometzii, RACLA şi Zale, e un artist care se remarcă prin absenţa înjurăturilor. Pot spune că "Emite semnale" e albumul hip-hop al anului.

Albumele pot fi cumpărate de aici:

http://www.raku.ro/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări