Vizitator c2is7i Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Salut, am o problema cu Nvidia gts 450,am stins pc-u` si cand l-am aprins rezolutia la monitor era schimbata iar cand vroiam sa o dau pe cea veche imi zicea out of range si in plus face niste "pureci" mici in special pe fundal negru poate cineva sa ma ajute ? Uploaded with ImageShack.us Am instalat si dezinstalat driverul tot la fel. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Buna seara ! Eu asi zice ca mai intai sa faceti ce va spun eu acum,daca aveti driverul de la placa video sa-l dezinstalati driverul vechi si sa-l instalati din nou driverul placi video,daca nu il aveti driverul il cautati pe net .A erea ca sa uit,daca il cautati pe net driverul trebuie ca sa fie neaparat pentru win....7 si pentru ce versiune aveti dvs,adica win...7 32 biti sau 64 biti.Succes !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Am instalat si dezinstalat driverul tot la fel.Buna seara ! Daca ati dezinstalat driverul si ziceti ca l-ati instalat din nou si tot nu merge,asta inseamna ca aveti ceva probleme cu placa video . O seara buna va doresc !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum