dulamaa9 Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 salutare. as vrea sa imi fac si eu un upgrade de sistem si m-am gandit la un sistem bazat pe un amd 64 cod venice cu pci express si sata2 si etc. cam ce placa de baza pot sa-mi iau? ma intereseaza in special stabilitate, sa pot face un oveclock si sa fie performanta. astept reply-uri. mutat de adi_0106 la calculatoare Link spre comentariu
Vizitator c_marius Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 salut...Iti poti lua, daca ai verzisori, o placa de baza de la ASUS care sa aibe PCIEx, SLI, poate mai tarziu vei vrea sa mai pui o placa VGA :snakeman:, sa aibe DDR II, nu recomand SATA 2 tot ce am testat pana acum pe SATA 2 mi`au facut probleme. SATA normal este foarte bun.Iar la procesor vine urmatoarea intrebare, vrei pentru grafica procesari video si chestii de astea sau pentru jocuri; daca faci procesare video OBLIGATORIU Intel pe socket 757 LGA, daca vrei numai pentru jocuri un AMD Athlon64 pe socket 939 face fata cu brio si e si mai ieftin.Iar ca placa VGA Leadtek SLI te va multumi.Daca nu dispui de ceva mai multi banuti...sa stii ca au aparut si Sempron pe 64 de biti.Bafta Link spre comentariu
chetross Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 Imi explici si mie la ce bun SLI ? Ca solutie de viitor ? Nu cred. S-a discutat pe destule forumuri. Ideea e ca daca iti o placa de baza cu SLI pui 2 placi video acuma. Nu una acum si una peste 2 ani, deoarece peste 2 ani vor fi altele mai bune, care vor da clasa de departe la cele ale tale de generatie veche.Exemplu contemporan : 1 * Geforce7800GT este mai bun decat 2 * Geforce6600GT. In speranta ca ai inteles ce-am vrut sa zic ok.(deci nu are rost sa bagi o diferenta considerabila pt ca placa de baza sa aiba SLI).Cat despre procesor parere personala Orice ai face tot Athlon64 3200+ Venice skt939 rulz. Sau daca mai pui ceva iei un Opteron 144(sau 146 nu mai stiu) skt939 si dai clasa pentium`ului de la departare ) Am vazut ca vrei si overclocking, asa ca pentium iar cade, deci tot a64.DDR2 ce faci cu ei ?? :toimonster: :yawinkle: Un Corsair/Geil PC3200-3500 daca ai bani e mai mult ca suficient. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum