emola Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Va rog sa imi sugerati o solutie cu care sa impregnez calotele unor tweetere audax. In urma curatarii "constiincioase", au pierdut mult din spl. Tesatura era jegoasa si deformata, acum este aerisita si ... ineficienta - Mea culpa. Va multumesc ! Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 altfel spus, a ramas tesatura simpla,plasa de tzantzari si trece aerul prin ea,nu are cum sa mai produca sunete :(nu am nici eu vreo solutie cu care ar merge impregnate,dar trebuie ceva sa nu se usuce dur ca trebuie date si pe la 'balama' unde trebuie sa se mai miste putin si nici sa atace lipiciul unde este lipita bobina de calota Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 CBI are dreptate.Daca tesatura care a mai ramas este tare (nu se deformeaza cand pui usor degetul pe ea) ai putea sa incerci sa le impregnezi cu silicon sau prenandez . Sa nu pui mult ca ingreunezi calota si iar pierzi spl , pui doar cat sa astupi spatiile libere dintre firele tesaturii. Nu am incercat asa ceva , doar asa ma gandesc eu ca ar fi bine, mai asteapta si alte pareri. Link spre comentariu
emola Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Initial erau impregnate cu un ulei gros. Sunt solutii dedicate, o denumire, poate este de gasit pe e__y ? Link spre comentariu
emola Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 wikipedia vorbeste de rasina polimerica. incep sa ma intreb daca merita. o zi faina tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum