Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Impregnare calota tweeter

emola

Postări Recomandate

Va rog sa imi sugerati o solutie cu care sa impregnez calotele unor tweetere audax. In urma curatarii "constiincioase", au pierdut mult din spl. Tesatura era jegoasa si deformata, acum este aerisita si ... ineficienta - Mea culpa. Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emola

3

• baga

1

• CBI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

altfel spus, a ramas tesatura simpla,plasa de tzantzari :d si trece aerul prin ea,nu are cum sa mai produca sunete :(nu am nici eu vreo solutie cu care ar merge impregnate,dar trebuie ceva sa nu se usuce dur ca trebuie date si pe la 'balama' unde trebuie sa se mai miste putin si nici sa atace lipiciul unde este lipita bobina de calota

Link spre comentariu

CBI are dreptate.Daca tesatura care a mai ramas este tare (nu se deformeaza cand pui usor degetul pe ea) ai putea sa incerci sa le impregnezi cu silicon sau prenandez . Sa nu pui mult ca ingreunezi calota si iar pierzi spl , pui doar cat sa astupi spatiile libere dintre firele tesaturii. Nu am incercat asa ceva , doar asa ma gandesc eu ca ar fi bine, mai asteapta si alte pareri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări