Vizitator adrianp55 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Salutare.Sunt nou pe acest forum,dar imi face o mare placere.Am urmatoarea problema:Am luat o placa video Asus ENGT220 cu iesire hdmi special sa pot vedea filme si anumite transmisii spoertive pe un LCD Panasonic Viera,cu diagonala de 80cm .Acesta are rezolutia 1366/768,format imagine 1080,cu doua iesiri hdmi.Nu reusesc sa vad imaginea de pe pc pe lcd.Am cautat pe google,youtoube,dar nu am reusit.In wind.xp,nici vorba.Am instalat wind.7 si aici imi vede lcd-ul,si atat.Am setat aceiasi rezolutie la pc si lcd,1360/768,dar nu se vede pe lcd nimic.Unde gresesc,va rog sa ma ajutati.De obicei folosesc wind.xp.La wind.xp,am:-onse use one display(single)-the same on both display(clone):-accerx223w+panasonic-panasonic+accerx223w-configured independently from each other(dualview):-accerx223w+panasonic-panasonic+accerx223wLa view HDCP status este OK. De aici indiferent ce aleg,nu merge.Nu reusesc cu nici o rezolutie pe care o aleg.La refresh rate cat Hz trebuie selectat.Multumesc. Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 conecteaza lcd la pc si da un restart , placa video face o cautare de dispozitive cand se deschidesi eu vroiam sa conectez un tv la pc pe AV si nu imi mergea pana nu dadeam restart Link spre comentariu
Vizitator adrianp55 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Nu merge,am incercat.M-a exasperat.Am incercat si cu alt cablu hdmi,si tot asa face.Nu am imagine pe lcd.Setrile cred ca sunt de vina.Poate se uita careva la setarile pe care le are facute,sa-mi spuna.Multumesc. Link spre comentariu
iuli09 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 eu folosesc un cablu DVI-out - HDMI pentru ca placa video nu are iesire HDMI iar ca setari am clonat cele doua monitoare.am avut cateva probleme cu setarile in Windows7 asa ca am instalat Windows XP Sp3 si de atunci totul este in regula. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 eu am pe hdmi bagat direct , folosesc tasta Windows + P si dau EXTENDED , rata de refresh e de 70hz la o rezolutie 1920x1080 P , diagonala de 94 cm , tv LG , overscan e pe zero Link spre comentariu
Vizitator adrianp55 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Din configuratia prezentata,va rog spuneti-mi,ce sa aleg si ce setari sa fac.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator adrianp55 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Este posibil sa fie placa vide de vina?Si pe xp si wind.7,imi vede lcd-ul,dar nu da semnal pe tv .Multumesc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 vad ca e cu chipset de la nvidia , pune un print screen cu ce setari ai pe acolo Link spre comentariu
benutzu Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Trebuie doar sa intrati in control panel-ul placii video si sa setati de acolo. Cu un un pic de intuitie ar trebui sa fie simplu. Daca nu, deschideti programul, faceti un print screen si postati aici. Link spre comentariu
Vizitator adrianp55 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Cu hdmi-hdmi nu am reusit.Am luat un cablu dvi-hdmi,care imi vede atat pc-ul cat si lcd-ul.Am imaginea de pe pc pe lcd.Dar,bara de jos este sus,iar rochetdoc este jos,nu ma descurc.Din ce cauza s-au inversat si unde gresesc.Multumesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Cu hdmi-hdmi nu am reusit.Am luat un cablu dvi-hdmi,care imi vede atat pc-ul cat si lcd-ul.Am imaginea de pe pc pe lcd.Dar,bara de jos este sus,iar rochetdoc este jos,nu ma descurc.Din ce cauza s-au inversat si unde gresesc.Multumesc. driver placa video necorespunzator , instalat gresit. reinstaleaza driverul cu cel corect , recomandat ultima versiune Link spre comentariu
Vizitator adrianp55 Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Asa am facut si a mers.Ce setari trebuiesc facute sa pot lucra pe pc,iat pe tv sa vad filmul.Multumesc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 selecteaza Extended ( stii tu tasta windows + P ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum