Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help cu trafo audio SUPRAPHONE

amper

Postări Recomandate

De curand am primit 2 transformatoare care pare ca provin dintr-un pic-up Supraphone. Asta e tot ce stiu despre ele si as vrea sa le utilizez intr-un montaj ceva numai ca nu stiu la ce lampi s-ar potrivi. Primarul are cam 175 de ohmi si secundarul 0,3 , iar sectiunea miezului e destul de mica 4 cm patrati. Daca ma poate ajuta cineva cu o idee , poate stie ce lampi are supraphone-ul in final sau o schema ceva.Sunt sigur ca sunt de iesire pt ca au antrefier la tole.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amper

2

• vasilenicolae52

2

• tubeman

1

Top autori în acest subiect

Vizitator edgar18

De obicei Tesla a folosit ECL82.Pot sa faci un amplificator stereo de putere mica (1.5 - 2W).Vezii cartea Scheme de Televizoare, Magnetofoane, Picupuri.Editura Tehnica Bucuresti 1971.In care sint date citeva scheme Tesla.

Link spre comentariu

- au mai fost folosite in afara de ECL82 si ECL86 , EL84 ....toate au avut si echivalente sovietice 6F3P , 6F5P , 6P14P - la sectiunea miezului de cam 4 cmp poti sa incerci si va merge cu oricare din ele ... ECL82 scoate 2-2,5w , ECL86 cam 2,5-3w si EL84 - 4-4,5w...primarul traf-ului trebuie sa aiba sarma de 0,12-0,15...pt. EL84 mai trebuie sa folosesti pt. preamplificare o jumatate de ECC82{6N2P} pt. fiecare canal....

Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu

eu am cumparat tot pick-up-ul cu 120 000 de lei.e cu ecl 82 pepost de toate.stift...dar arata super.boxele le-am facut preamp-uri de chitara.schema se gaseste intr-o carte veche cu doua volume"scheme de magnetofoane radiouri si televizoare"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări