amper Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 De curand am primit 2 transformatoare care pare ca provin dintr-un pic-up Supraphone. Asta e tot ce stiu despre ele si as vrea sa le utilizez intr-un montaj ceva numai ca nu stiu la ce lampi s-ar potrivi. Primarul are cam 175 de ohmi si secundarul 0,3 , iar sectiunea miezului e destul de mica 4 cm patrati. Daca ma poate ajuta cineva cu o idee , poate stie ce lampi are supraphone-ul in final sau o schema ceva.Sunt sigur ca sunt de iesire pt ca au antrefier la tole. Link spre comentariu
tubeman Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 Uite un Supraphon aici: http://www.grammofoon.com/frameset.htm?http://www.grammofoon.com/Supraphon/supraphone.htm&ContentFrame Parca sint mai multe in "Scheme de magnetofoane si pick-up-uri", o sa ma uit acasa... Link spre comentariu
Vizitator edgar18 Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 De obicei Tesla a folosit ECL82.Pot sa faci un amplificator stereo de putere mica (1.5 - 2W).Vezii cartea Scheme de Televizoare, Magnetofoane, Picupuri.Editura Tehnica Bucuresti 1971.In care sint date citeva scheme Tesla. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 - au mai fost folosite in afara de ECL82 si ECL86 , EL84 ....toate au avut si echivalente sovietice 6F3P , 6F5P , 6P14P - la sectiunea miezului de cam 4 cmp poti sa incerci si va merge cu oricare din ele ... ECL82 scoate 2-2,5w , ECL86 cam 2,5-3w si EL84 - 4-4,5w...primarul traf-ului trebuie sa aiba sarma de 0,12-0,15...pt. EL84 mai trebuie sa folosesti pt. preamplificare o jumatate de ECC82{6N2P} pt. fiecare canal.... Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 am gresit ECC83 nu ECC82.... Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 eu am cumparat tot pick-up-ul cu 120 000 de lei.e cu ecl 82 pepost de toate.stift...dar arata super.boxele le-am facut preamp-uri de chitara.schema se gaseste intr-o carte veche cu doua volume"scheme de magnetofoane radiouri si televizoare" Link spre comentariu
amper Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Departe de mine gandul sa le rebobinez. E clar ca sunt pt. ecl 82 poate si 86 si numai asa merg folosite.Va multumesc pt raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum