hoitu1983 Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 eu fug de canton ca de dracu primele 2 modele le-am avut, si au niste difuzoare cu magnetu mic, de putere foarte mica (scrie pe spate 80 watii dar difuzorului de bass mai mult de 30 nui dau), bass in ele nu au, + ca se desira sarrma dupa Tweetere. Nemtii cam "umfla" puterea electrica sau ce reprezinta 80 de wati aia dar nici chiar 30.Nu judeca numai dupa dimensiunea magnetului ca te inseli,cel putin in privinta sunetului nu puterii.(asa ajungi la chinezarii ca numai alea au kg intregi de magnet ). Inaltele si mediile nu se defecteaza decit daca electroliticii din filtre au pierderi mari sau sunt strapunsi ....(sau daca asculti in "blana" cu amp slab si le suprasoliciti dpv electric) Nu stiu de ce te plingi de bass ca din mai multe modele de Canton si Braun pe care le-am avut toate aveau bass mai mult decit suficient. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Posibil asta este problema de se ard tweeterele, Orcum este de ferit achizitionarea acestor boxe mai ales la asemenea preturi. Pentru ca: -Sunt vechi pe compresie. -Magnetu este slabit. -Difuzoru de bass nu are racire. -Tweeterele nu au Ferrofluid. -Electrolitici din filtre sau dus de mult. Marea majoritate a boxelor nemtesti vechi sunt asa, Un + se acorda boxelor ARCUS si PILOT care au difuzoare SEAS si VIFA de o calitate mai buna. Link spre comentariu
oaki Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 ... cu un amendament legat de boxele arcus: tot ce s-a fabricat dupa 1990 de nou infiintata arcus elektroakustik au fost incercari esuate incepand cu seria AS pana astazi, mai putin seria Anniversary 300. cu totul altceva a produs defuncta firma pana in 1989, vezi seriile TS, TM si TL. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Care din cele de mai jos se preteaza la hi-fi? sau poate nici una....Toate în afară de cea pe 2 căi, deşi are avantajul cu bas-refexul. Eu am o pereche asemănătoare cu Canton, nişte Heco LS120 modificate/modernizate şi unele mai mari Braun L1030 modernizate şi sînt mulţumit de sunet, difurile din ele au practic acelaş producător.Aici o consignaţie: http://www.on-off-hifi.de/ger/shop/lau.shtml Link spre comentariu
Vizitator Valfar Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Va salut. Ce parere aveti despre Bose 301 series V ? http://www.bose.co.uk/GB/en/home-and-personal-audio/speakers/stereo-speakers/301-speakers/ Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 In postul meu anterior din acest topic, in ultima fraza trebuia sa scriu mosuri laterale - in loc de verticale. Scuze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum