Kaitou Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 As dori update-ul la bios pt placa respectiva.Am incercat pe google dar nam gasit.Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Foarte bună placă de bază, cum ai reuşit să-i strici biosul? http://www.bios-service-center.com/product_info.php?products_id=1715 Link spre comentariu
Kaitou Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Nui a mea placa.Dar imi dar bios rom checksum error.Si am incercat sa bootez pe floppy dar nu vrea deloc.Dar daca incerc pe alt pc, booteaza disk-ul.ms pt link. Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 ...Dar imi dar bios rom checksum error.Si am incercat sa bootez pe floppy dar nu vrea deloc...Citeste si aici viewtopic.php?f=27&t=94314 , o problema asemanatoare am avut si eu, dar cu alt model de placa de baza, poate te ajuta. Link spre comentariu
Kaitou Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 ...Dar imi dar bios rom checksum error.Si am incercat sa bootez pe floppy dar nu vrea deloc...Citeste si aici viewtopic.php?f=27&t=94314 , o problema asemanatoare am avut si eu, dar cu alt model de placa de baza, poate te ajuta.Nu prea ma ajuta, ca la mine merge tot doar ca nu vrea sa booteze pe floppy imi afiseaza pe ecran Detecting floppy drive A media... si asa ramane.Si tot se aude beep ca la ambulanta.(ceva de genu asta).Si floppy este verificat pe alt pc si booteaza perfect. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Ptr ce să mai foloseşti azi o floapă? În manualul plăcii găseşti o listă cu semnalizările şi codurile afişate, poate te ajută. Dacă nu, scoate cu atenţie cipul de bios şi vezi dacă nu are ceva contacte oxidate soclul. Asta fără alimentare şi baterie. Link spre comentariu
Kaitou Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Ptr ce să mai foloseşti azi o floapă? În manualul plăcii găseşti o listă cu semnalizările şi codurile afişate, poate te ajută. Dacă nu, scoate cu atenţie cipul de bios şi vezi dacă nu are ceva contacte oxidate soclul. Asta fără alimentare şi baterie.La afisajul ala cu led imi da 41 si daca ma duc la manual imi arata ca e rezervat. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Nu mai reţin exact, dar parcă era un jumper ptr intervenţiile de fabrică... Link spre comentariu
adrianme45 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 preventiv inlocuiti bateria.aveti atasate utilitarul si ultima versiune de bios.au fost disponibile in trecut pe epox.ru Link spre comentariu
Vizitator insurgentu445 Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 incearca asta;http://driverscollection.com/?H=EP-8RDA3%2BPro&By=EPoXam si drivere daca vrei Link spre comentariu
Kaitou Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Aveam deja bios dar daca nu vrea sa booteze pe floppy nu am cum sal pun.Bateria e destul de buna 2.5V. O sa incerc sa fac acest programator http://www.ezoflash.com/ezoflash.htm Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Bateria nu e bună, 3V +/-5% e obligatoriu acolo. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Bateria e destul de buna 2.5V.Buna seara ! Cumparati o baterie noua pentru ca nu este asa de scumpa,este doar 2-3 roni baterie.Mai incercati ca sa-i schimbati si cablu de la unitatea floppy,dar mai intati schimbati bateria.Uitati despre ce cablu vorbesc eu,aveti o poza mai jos.Succes !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum