Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bios pt placa de baza ep-8rda3i

Kaitou

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kaitou

5

• zal

4

• adrianme45

1

• GeoMar

1

Top autori în acest subiect

...Dar imi dar bios rom checksum error.Si am incercat sa bootez pe floppy dar nu vrea deloc...

Citeste si aici viewtopic.php?f=27&t=94314 , o problema asemanatoare am avut si eu, dar cu alt model de placa de baza, poate te ajuta.
Nu prea ma ajuta, ca la mine merge tot doar ca nu vrea sa booteze pe floppy imi afiseaza pe ecran Detecting floppy drive A media... si asa ramane.Si tot se aude beep ca la ambulanta.(ceva de genu asta).Si floppy este verificat pe alt pc si booteaza perfect.
Link spre comentariu

Ptr ce să mai foloseşti azi o floapă? În manualul plăcii găseşti o listă cu semnalizările şi codurile afişate, poate te ajută. Dacă nu, scoate cu atenţie cipul de bios şi vezi dacă nu are ceva contacte oxidate soclul. Asta fără alimentare şi baterie.

Link spre comentariu

Ptr ce să mai foloseşti azi o floapă? În manualul plăcii găseşti o listă cu semnalizările şi codurile afişate, poate te ajută. Dacă nu, scoate cu atenţie cipul de bios şi vezi dacă nu are ceva contacte oxidate soclul. Asta fără alimentare şi baterie.

La afisajul ala cu led imi da 41 si daca ma duc la manual imi arata ca e rezervat.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bateria e destul de buna 2.5V.

Buna seara ! Cumparati o baterie noua pentru ca nu este asa de scumpa,este doar 2-3 roni baterie.Mai incercati ca sa-i schimbati si cablu de la unitatea floppy,dar mai intati schimbati bateria.Uitati despre ce cablu vorbesc eu,aveti o poza mai jos.Succes !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări