baga Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Parerea mea: lasa-i pe cei mkp pe care i-ai pus Link spre comentariu
ahegyes Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Am inlocuit electroliticii de 47 cu 5 condensatori MKP de 10u (pentru inceput unii low cost pe care i-am gasit in aproiere) si cei de 15u. Alta viata intreadevar ! Imi poate spunecineva o parere vis-a-vis de Jantzen Cross Cap? Sunt cam cei mai accesibili (16 eur+TVA buc). Modificat de Madalina: nu mai pune link-uri care magazine online.Precizeaza doar specificatiile sau pretul aproximativ daca este nevoie dar nu si magazinul.Cine are nevoie sa caute pe google locul de unde poate cumpara. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Parerea mea: lasa-i pe cei mkp pe care i-ai pusAceeaşi părere am şi eu, nu vei simţi nimic în plus, dacă ai citit asfel de treburi pe diverse forumuri ''audiofile'', sînt prostiile unora care habar n-au de electronică. Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Au ajuns "animalele" ! Isi merita fiecare banut!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum