Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor filtru incinta TL...

Vizitator sparcorel

Postări Recomandate

Vizitator sparcorel

Salutare...am si eu nevoi de putin ajutor din partea expertilor...mi-am facut 2 incinte TL...cu 8pw3 si PCT-300...inainte de astea aveam ceva facut cu niste difuzoare de la SAL...si se auzeau mult mai bine...Celelalte incinte...produc un zgomot ciudat...in tweetere....la unele frecvente parca vibreaza...sau ceva de genul asta...Proiectul e luat din revista tehnium...si filtrul cred c l-am facut ok...ce e drept...e facut p o placuta de cablaj de teste...cu legaturile facute din fire...bobinele le-am facut manual...si masurate sunt ok...sincer nu prea sunt multumit de rezultatul final...si cred ca aceste difuzoare ar trebui sa se descurce mult mai bine decat niste sal-uri...totusi sunt duble la pret...Acum m-am gandit sa fac un filtru electronic...dar nu am experienta necesara...nu stiu cum trebuie alese frecventele de taiere...etc...am sa postez si schema veche de filtru pasic...si specificatiile difuzoareleor...si poate ma ajuta cineva sa fac un filtru electronic...cel putin de ordinul 2...va multumesc! Scheme am gasit...dar nu stiu cum se alege frecventa de taiere...si ce parametri mai trebuiesc...P.Audio PCT-3008 Ohmsens 93Db1.3-18 kHzFs. 1489 HzRe 5.2 OhmSelenium 8PW38 Ohmsens 92Db70-8000 HzFs 69 HzRe 6.1 Ohmdaca mai trebuie ceva spuneti...ca am s postez pdf-urile difuzoarelor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FIXVID

2

Top autori în acest subiect

posteaza proiectul incintei sau cauta ceva asemanator sa vedem cam despre ce este vorba ... filtru electronic ... cred ca te referi la filtre activedaca vrei sa faci filtre active pt 2 boxe pe 2 cai iti trebe 4 canale de amplificare

Link spre comentariu
Vizitator sparcorel

aici poza cu filtrul... Posted Image

mda...ma gandeam sa fac niste amp-uri cu lm3886...dar nustiu c s zic...dati-va voi cu parerea...ca aveti mai multa experienta ca mine...[/img]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări