Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweetere Monacor DT-99

Th3_uN1Qu3

Postări Recomandate

Astazi am primit o pereche de d'astea. Vor fi folosite pe 2 cai impreuna cu woofere de 8", aveam niste incinte care stateau neechipate. La pretul asta nu ma astept la multe, insa decat petarde de pe Maica Domnului macar sunt publicati niste parametri la ele si nu ma trezesc cu chestii gen cata varful la 6kHz si mai nimic mai sus. Graficul oferit de producator arata chiar bine, o sa le masor si eu sa vad cat de aproape de realitate e, dar sunt increzator. Sunt destul de grele fata de chinezarii, au magnetul mare.

La prima ascultare impresia e pozitiva, tinand cont ca inca nu am filtru corect (un singur condensator) deci nu pot sa le testez decat la putere mica. Suna curat, si urca bine in frecventa. Imi lasa in spate basii dar era de asteptat, din moment ce basii sunt Pro West cu membrana de carton, care au sensibilitate 92dB doar pe eticheta. :rade: Boxele vor fi biamplificate asa ca nu va fi nevoie sa ma complic cu filtre si L-pad, filtrele vor fi active si volumul se va putea regla separat pentru a aduce tweeterul la acelasi nivel cu wooferul.

Voi reveni cu masuratori. Intre timp puteti sa va dati si voi cu parerea... sau la banii astia, luati'va si voi. :limb: Mai multe detalii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

1

• dragon82

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări