Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo slim DTB-21S7K

lucia1949

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

10

• Emil 1986

9

• Florinel TV

7

• gabitzu2006

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din păcate am mai avut o experiență de genul ăsta cu alt magazin din Craiova, acum desființat, Dioda.Am vrut să cumpăr un banal TDA2005 și vânzătoarea mi l-a băgat repede în pungă înainte să-l văd, când i l-am cerut să-l verific am rămas perplex.Capsula era efectiv pilită la colțuri, se vedeau urme de pilă grosieră.....de atunci nu am mai cumpărat de la ei nimic.Dar se poate că patronul și-a mutat afacerea la alt magazin.....că nu cred că s-a călugărit, excrocul tot excroc moare....

Link spre comentariu

:rade: Nu e prima data cand pomenesti de "Dioda". Eu n-am cumparat de pe site-ul ala pentru ca mi s-a parut o clona obraznica a lui "OptimusDigital". "Dioda", care cormercializa aceleasi chinezarii ca si O.D. dar la preturi mai mari (site-ul fiind chiar identic ca template - foarte enervant), parea mai degraba un site de tip "bait" pentru ca nu avea prea mare diversitate la produse dar semana identic cu un alt site (o dubiosenie, din cate template-uri exista). Ce povestesti tu @validae e de scandal impreuna cu OPC-ul. Cam asa am patit eu cu Mivarom-ul din Alexandria (imi trimitea ce aveau ei pe stoc, nu ce comandam eu) pana si-au schimbat atitudinea (au inceput cu inchiderea review-urilor la toate produsele lor) :d, dar devenind cu timpul mai atenti cu comenzile (inainte erai ignorat total la partera de plangeri, iar la telefon era un cocalar tupeist de 18 ani care te lua la 11 metri ca nu ai ridicat coletul la timp din cauza ca idiotul de curier nici nu se sinchisea sa sune, trimitand coletul inapoi - cand te gandesti ca era un amarat de srl intr-o garsoniera):nebunrau:. Eu, genul asta de "panarame" de firme romanesti care nu-si respecta clientii si obligatiile (parca traiesc in Bangladesh cu astia) atunci cand clientul face o sesizare/cerere, le evit pentru calitate mai mare dar si bani mai multi, gen TME/Farnell/Mouser.

P.S.-OptimusD. chiar are "client service" bun spre surprinderea mea, dar are doar chinezarii.

TME respecta cu sfintenie continutul comenzilor si niciodata nu pune nici mai mult nici mai putin decat ce ai comandat. Dar fiind polonezi...au partea lor de "smechereala"...dar mai aflati si voi pe pielea voastra :ras:.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Sunt la aswo , dar nustiu daca sunt bune trebuie cumparat si vazut daca sunt bune ei dau garantie pe orice produs

LA7848 CI
în stoc

Circuit integrat

Cod: LA7848 SAN PBF
SAN
RON 27,54

Preţ pe cantitate
Bucăți peste 2 peste 10
Preț pe buc. RON 23,41 RON 20,66
Link spre comentariu
Acum 26 minute, Florinel TV a spus:

Sunt la aswo , dar nustiu daca sunt bune trebuie cumparat si vazut daca sunt bune ei dau garantie pe orice produs

LA7848 CI
în stoc

Circuit integrat

Cod: LA7848 SAN PBF
SAN
RON 27,54

Preţ pe cantitate
Bucăți peste 2 peste 10
Preț pe buc. RON 23,41 RON 20,66

Eu zic sa nu cumperi . S-au "fript" altii .

Link spre comentariu
1 oră în urmă, gabiTV a spus:

Eu zic sa nu cumperi . S-au "fript" altii .

Eu am cumparat mai multe de la ei si au fost bune in afara de acest integrat , acest integrat nu am cumparat ca nu am avut nevoie si nu stiu nimic

Link spre comentariu

Am avut noroc cu un coleg de forum din zonă, @marian1967  care mai avea un LA7848 bun, cumpărat acum câțiva ani.Azi mi l-a dat și a mers din prima, cu ocazia asta îi mulțumesc din nou .Când ajung în Craiova mă duc la TSE să le arăt făcătura pe care mi-au vândut-o.Nu am speranță să-mi dea banii sau altul în schimb, dar măcar le bat obrazul că vând porcării ,,din Germania,,.....

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 49 minute, validae a spus:

Când ajung în Craiova mă duc la TSE să le arăt făcătura pe care mi-au vândut-o.Nu am speranță să-mi dea banii sau altul în schimb, dar măcar le bat obrazul că vând porcării ,,din Germania,,.....

Asa este normal :da

Link spre comentariu
Acum 5 ore, validae a spus:

Am avut noroc cu un coleg de forum din zonă, @marian1967  care mai avea un LA7848 bun, cumpărat acum câțiva ani.Azi mi l-a dat și a mers din prima, cu ocazia asta îi mulțumesc din nou .Când ajung în Craiova mă duc la TSE să le arăt făcătura pe care mi-au vândut-o.Nu am speranță să-mi dea banii sau altul în schimb, dar măcar le bat obrazul că vând porcării ,,din Germania,,.....

Poate va este in drum si dati si pe la Adelaida sa le spuneti si lor acelasi lucru ,ca la pretul pe care-l au ptr. acest integrat, eu nici nu ma gandeam ca nu este ok noroc ca luasem doua bucati  la pesneala (ca nu au fost scumpe atunci)de la mivarom mai si culmea ...unul dinele era bun ,am mai cautat la ei dar pa....nu mai erau.  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări