Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo slim DTB-21S7K

lucia1949

Postări Recomandate

3139 147 20691k

uv1316/a 1-4

bz22 0805

am gasit sa il iau dar intrebarea mea este:el este problema?

de ce unele posturi se vad iar altele nu?

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

10

• Emil 1986

9

• Florinel TV

7

• gabitzu2006

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

3139 147 20691k

uv1316/a 1-4

bz22 0805

am gasit sa il iau dar intrebarea mea este:el este problema?

de ce unele posturi se vad iar altele nu?

Poate nu ai setat tunerul corect.

Link spre comentariu

dau cautare automata lre gaseste le memoreaza dar care se vad se vad care nu.

nu le poti regla din fine tune

daca va referiti la service meniu nu am umblat

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

am cumparat unul de la un magazin in ploiesti.la magazin am cerut unul original philips si mi-a spus ca costa mai mult ca tv-ul,si am luat un kinezesc,acum sa vad ce e de el!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Dan Eugen

Va salut. Si eu am probleme cu Daewoo asta. I-am schimbat LA 7848 si conzii si vad ca mere dar are imaginea deformata adica parca o trage cineva de colturi. Am intrat in SM dar nu se regleaza vizibil decat pe verticala. Si inca ceva, imaginea nu sta la 4:3 intra pe auto si nu o mai pot modifica din menu. Multumesc!

Link spre comentariu

LA7848 contine si final BV si E/W.Poate fi defecta bobina de E/W -spire in scurt-,dioda din modulator E/W in scurt-cea cu anodul la masa-,si mai aveti acolo un electrolitic nepolarizat,parca 6,8uf/50v.Atentie la LA7848 sa stea bine fixat de radiator!

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Tensiunea pe pin 6 e corecta  , ori ai nimerit iar un stift  ori  e procesorul ,, ciupit '' ..

De ce nu cumperi de la Cristronic ca sa fii sigur   ?

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Nu este deloc complicat de adaptat un etaj analogic de corectie in E/W.Va recomand calduros utilizarea modulului de corectie in E/W-modulul 78- utilizat in televizoarele Cromatic02.Trebuie doar conectat la modulatorul cu diode-contine pana si bobina de E/W- alimentat, apoi cautat in etajul de cadre semnalul in DDF cu care modulam liniile.

Daca este avariat UOC la pinul E/W out,faceti cum am spus mai sus.Succes!
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am si eu probleme cu BV la acest sasiu.Am gasit la7848 si r538 impuscate.Le-am schimbat ,inlocuit electrolitici  .alimentare CI are 36,7v  ; la 7848 luat dela U***as.Rastru imi deschide 3 degete si apare si o linie orizontala in mijloc.Daca pun degetul umed le pinii finalului desfasoara imaginea apx o palma si dispare si liniuta.Sa fie problema cu procesorul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări