Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo slim DTB-21S7K

lucia1949

Postări Recomandate

am revenit cu noutati. am reusit sa-l fac sa mearga. am inlocuit CI-ul, conzii:C302, C306, C309, C310 si C313. nu sunt sigur daca trebuia sa schimb toti conzii, dar am zis ca-i mai bine sa-i schimb pe toti. din ce am observat C310 era putin umflat, dar nu l-am observat deoarece era cumva in U-ul radiatorului CI-ului. La CI-ul care s-a ars nu-i pusesem pasta termoconductoare si a functionat cam un an..sau mai mult. acum i-am pus pasta si sper sa nu se mai defecteze. oricum, daca se arde si asta, imi iau alt Tv, pt ca circuitul imprimat a fost deteriorat in zona CI-ului si a trebuit sa refac cu fire vreo 2 conexiuni.va doresc succes! si multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

10

• Emil 1986

9

• Florinel TV

7

• gabitzu2006

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator panasonic

Se comuta pe programul 91,se regleaza claritatea la minim,se iese din meniu si apoi foarte repede tasta Rosie-tasta Verde-Meniu.Si daca nu ai schimbat si macar doi electrolitici,o sa crape din nou LA7848.

Buna seara

Am si eu o prb cu acest tv, daewoo DTB 21S7K, mai exact cu acea dunga orizontala, am inteles ca ar fi de vina acel ci LA7848, am sa-l schimb maine daca il gasesc la magazin, va rog sa-mi spuneti  ce condensatori mai trebuiesc schimbati  ptr a nu avea prb ulterior cu ci-ul. Sasiul e CP102s.

Nu sunt de specialitate electronist, dar cu putin studiu si rabdare, avand si schema,  sper s-o scot la capat cu bine.

Va multumesc

Link spre comentariu
Vizitator panasonic

Buna seara

Am cumparat ci-ul de la mag de pe vasile lupu si cei doi condensatori, am schimbat, si din pacate tot nu merge, daca inainte acea dunga orizontala avea cam  4-5 cm, acum dupa ce am schimbat piesele s-a micsorat la 5 mm si nu mai este pana in capatul ecranului, ci cu vreo 2-3 cm mai scurta.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator panasonic

Am abandonat  prb, din lipsa de timp si de altele, asa ca daca este cineva din Ploiesti care doreste sa repare acest tv,contra cost bineinteles, sa-mi dea un pm ptr a stabili detaliile.

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

are si vecinul meu tv-ul acesta cu urmatoarea problema:unele posturi le prinde bine pe altele foarte prost,cateva sec se vede cateva nu fara culori,a cumparat amplificator pt cablu si acum cele care se vedeau bine le vede si mai bine dar cele care apareau si dispareau le vede alb negru si cu  purici,aveti idee care este cauza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări