gabitzu2006 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 am revenit cu noutati. am reusit sa-l fac sa mearga. am inlocuit CI-ul, conzii:C302, C306, C309, C310 si C313. nu sunt sigur daca trebuia sa schimb toti conzii, dar am zis ca-i mai bine sa-i schimb pe toti. din ce am observat C310 era putin umflat, dar nu l-am observat deoarece era cumva in U-ul radiatorului CI-ului. La CI-ul care s-a ars nu-i pusesem pasta termoconductoare si a functionat cam un an..sau mai mult. acum i-am pus pasta si sper sa nu se mai defecteze. oricum, daca se arde si asta, imi iau alt Tv, pt ca circuitul imprimat a fost deteriorat in zona CI-ului si a trebuit sa refac cu fire vreo 2 conexiuni.va doresc succes! si multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Se comuta pe programul 91,se regleaza claritatea la minim,se iese din meniu si apoi foarte repede tasta Rosie-tasta Verde-Meniu.Si daca nu ai schimbat si macar doi electrolitici,o sa crape din nou LA7848. Buna seara Am si eu o prb cu acest tv, daewoo DTB 21S7K, mai exact cu acea dunga orizontala, am inteles ca ar fi de vina acel ci LA7848, am sa-l schimb maine daca il gasesc la magazin, va rog sa-mi spuneti ce condensatori mai trebuiesc schimbati ptr a nu avea prb ulterior cu ci-ul. Sasiul e CP102s. Nu sunt de specialitate electronist, dar cu putin studiu si rabdare, avand si schema, sper s-o scot la capat cu bine. Va multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Mai schimbati C 419 si C 310 si aveti grija de unde cumparati integratul , sunt multe stifturi pe piata !! Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Multumesc ptr raspunsul rapid; vad ca sunteti din PH, imi puteti recomanda un magazin de piese bun sa nu iau teapa cu ci-ul? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Mai bine iei legatura cu userul ,, cristronic '' prin mesaj personal , ar mai pe str. Vasile Lupu (pare un magazin mai serios ) !! Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Buna seara Am cumparat ci-ul de la mag de pe vasile lupu si cei doi condensatori, am schimbat, si din pacate tot nu merge, daca inainte acea dunga orizontala avea cam 4-5 cm, acum dupa ce am schimbat piesele s-a micsorat la 5 mm si nu mai este pana in capatul ecranului, ci cu vreo 2-3 cm mai scurta. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Ai nimerit foarte posibil LA7848 stift. Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Am abandonat prb, din lipsa de timp si de altele, asa ca daca este cineva din Ploiesti care doreste sa repare acest tv,contra cost bineinteles, sa-mi dea un pm ptr a stabili detaliile. Multumesc Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 are si vecinul meu tv-ul acesta cu urmatoarea problema:unele posturi le prinde bine pe altele foarte prost,cateva sec se vede cateva nu fara culori,a cumparat amplificator pt cablu si acum cele care se vedeau bine le vede si mai bine dar cele care apareau si dispareau le vede alb negru si cu purici,aveti idee care este cauza? Link spre comentariu
dan cod Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Probabil tunerul defect.Incearca totusi cu un alt dump prima data Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 nu am unul.de unde pot descarca? Link spre comentariu
cristronic Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Poftim,succes! CP102S.rar Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) mersi.am pus o memorie goala si problema persista,in acest moment nu am cu ce scrie memoria,ia sa fie problema? Editat August 24, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 dm dan ce tuner este?de unde pot descarca schema ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Pai tunerul vezi ce scrie pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum