Vizitator fluxdeejay Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Salutare cine ma poate ajuta cu un vumetru de kashtan 1....l-am scos din cutia si vreau sa il pun in alta cutie....ce,unde si cu cat trebuie sa il alimente....cred ca eu stiu decat unde vine intrarea de semnal si atat....dar alimentarea,cate + si cate - nu stiu si nici la cati volti.....Helllllppppppppp Link spre comentariu
cristelu Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Pai daca priviti in pagina anterioara o sa vedeti schema acestui VU-metru si implicit tensiunile de alimentare.Succes. Link spre comentariu
Vizitator fluxdeejay Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 ms frumos de sfat,dar nu ma pricep prea bine si am intrebat crezand ca mi se spune mai ca la incepatori...ms mult de tot oricum,o sa incerc sa vad ce inteleg si ce fac..daca reusesc sau daca poate cineva sa ma ajute mai mult ii sunt recunoscator !!! Link spre comentariu
Vizitator jawacafe Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Salut. Am cautat pe acest forum insa nu am gasit rezultatul la o problema care o am cu kashtanul.Incep prin a preciza ca am inlocuit condensatoarele electrolitice de pe preamplif. si amplif. Dupa inlocuirea lor a inceput sa se miste acul de pe vu-metrul dreapta insa anemic (cand dau play la banda). Cel de pe stanga e mort complet, nu stiu ce sa ii mai fac. Stie careva ce ar mai trebui inlocuit ca sa o ia din loc. Asta ar fi singura problema la el, in rest merge super ok. ps. precizez ca mai am inca 1 vumetru de schimb insa e acceasi problema.Daca e cineva din brasov sunt dispus sa il invit pe la mine.....fac cinste daca il repara! icon_jook Va salut cu respect! Link spre comentariu
Lelik Ioan Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 La 04.10.2011 la 23:38, cristelu a spus: Ba se gasesc daca se cauta. De vanzare urmatoarele CI K155ID1 K157DA1 K157UD2 K547KP1 Integratele de sus au pretul de 5lei bucata. KP1534PP1 driver afisor VFD (de la VU-metrul Kashtan1) pret 15lei bucata Mai ai integrate pentru vumetru Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Dupa 7 ani ... cam tarziu. Mai bine postati un anunt la "Cumparari". Link spre comentariu
caesar07000 Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 Acum 21 ore, Shambala a spus: Dupa 7 ani ... cam tarziu. Mai bine postati un anunt la "Cumparari". off-topic, dar e dupa 9 ani....... Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 Da, 9 ani de la mesajul citat, asa este. Eu am zis [aproape] 7 ani de la ultimile mesaje din topic. Ma rog, nu ca ar conta in cazul de fata. Link spre comentariu
Lelik Ioan Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 La 04.10.2011 la 23:38, cristelu a spus: Ba se gasesc daca se cauta. De vanzare urmatoarele CI K155ID1 K157DA1 K157UD2 K547KP1 Integratele de sus au pretul de 5lei bucata. KP1534PP1 driver afisor VFD (de la VU-metrul Kashtan1) pret 15lei bucata Mai se vinde integrate ptr. vumetru kashtan 1, am nevoie si eu Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Mesajele despre Vanazari / Cumparari de componente le postati la Publicitate. @ - Lelik Ioan - Imi pare rau ca nu ati inteles aluzia precedenta. Viitoarea incalcare a regulamentului va atrage penalizari. Link spre comentariu
Postări Recomandate