hiatus Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 L-ai reparat deci?Da.Functioneaza impecabil.Am un feeling legat de feturile alea, cred ca de la alea s-a ars integratul. De aceea le-am schimbat cu Bf-uri.Ciudat este ca erau arsi si condensatorii de 1mf.Era interesant de ce s-a ajuns aici..... Mie mi s-a ars de doua ori integratul DA1(cred ca este un redresor integrator) in conditiile in care tensiunea diferentiala de alimentare negativa era mai mica cu 1,5 V decat cea pozitiva. Dupa ce am rezolvat stabilizatorul de alimentare negativa n-a mai aparut nicio problema. Link spre comentariu
Vizitator Dodo67 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Multumesc cristelu Functioneaza prerfect Am inlocuit condensatori de 1 mf si CI-K157DA1 Link spre comentariu
cristelu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Ma bucur ca functioneaza. Din ce am intalnit eu in 90% din cazuri exact despre ce am vorbit condensatorii de 1uf si CI-ul DA1. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 n 90% din cazuri ... condensatorii de 1ufCondensatoarele electrolitice rusesti au fost foarte prost realizate; in multe din aparatele lor, rusii au montat electrolitice din DDR si Romania care erau mult mai bune ca ale lor. De multe ori, prin defectarea condensatoarelor se ajunge la distrugerea unor componente scumpe (tranzistoare, integrate) asa ca trebuie acordata o mare atentie verificarii lor inainte de montare. Link spre comentariu
valny Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Am si eu un vu-metru deJupiter MK-106C care sa aprinde dar nu functioneaza.Ce ar putea avea? Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Schimba electroliticii aia antici intai Link spre comentariu
valny Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Am schimbat condensatorii, pe pinul 2 al CI am 7,5V, am bagat semnal audio cu un mp3, degeaba tot nu vrea. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Dacă e asemănător cu vu-metrele de la Kashtan1, Majak233, 234, etc, l-ai alimentat corect?Adică e posibil să nu ai pe placă toată alimentarea, mai ales modularea tens anodice cu cea de filament printr-o diodă zener. Link spre comentariu
valny Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Am luat toata partea de alimentare a mag.-ului si am alimentat doar VFD-ul cu ea, prin mufa mare cele doua mici ramanand ne bransate. bloc indicator.Pdf Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Păi, XP2 e intrarea în vu-metru, XP3 merge la ieşire, poţi renunţa la ea, numai să verifici dacă masa ei e aceeaşi cu cea a sursei, altfel o legi tot la XP1, pinul 1. Link spre comentariu
valny Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Da au masa comuna. Dar pinul 1 de la XP2 ce rol are? Link spre comentariu
cristelu Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Probabil ca pe afisaj exista un semn care se aprinde la cand se comuta pe inregistrare. Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Pentru Cristelu: mai ai cumva K157DA1?, daca da as fi si eu interesat de o bucata. Stima. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Am reatasat schema. Sper ca e aceeasi Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 am si eu unul dar se aprinde doar left si right si scara la decibeli dar ma incolo nu raspunde la nimic sau cateodata se aprinde bara dar ramane aprinsa nu se misca , ce imi recomandati sa schimb la el Link spre comentariu
Postări Recomandate