Vizitator razvan621 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Doresc sa cumpar aceste boxe , a ascultat cineva modelul asta , ceva pareri .......va raman recunoscator Multumesc. Cateva detalii gasite pe net : Descriere boxe akai ss004a 3 cires - Specificatii: Difuzoare: 1 +6,5 x 4 Crossover 3 cai Impedanta: 6 ohm Senzitivitate: 90dB Putere: 30-200W Frecventa de raspuns: 38-20000Hz Inaltime boxa: 108 cm Dimensiuni (WxHxD) si greutate/Boxa: 368 x 264 x 1120mm 16,5Kg - boxe akai ss004a 3 cires http://i52.tinypic.com/mcdjr6.jpg Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 chinezari ieftine,nu au nimic in comun cu calitatea vechi firme akai.o lada mare cu difuzoare multe si estetica inspirata de la modele audiofile.NU. Link spre comentariu
Vizitator razvan621 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 multumesc pt sfat , mai astept si alte pareri ...... Link spre comentariu
ozenel Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 subscriu - pocnitori scumpe.numai cat te uiti la plasticele de pe difuzoare si la marcajele de prost gust facute pe calote.... sa nu mai spun ca am vazut unele la care scrisul nu era orizontal ci facea un usor unghi fata de orizont. semn de precizie a executiei manuale. sincer... nu cred ca sunt facute in china ca astia de obicei copiaza cu simtul raspunderii. nu m-ar mira sa fie vreo "fantoma" de afumati Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 O poza mai mare ca sa le vedem mai bine: niste panarame, prost lucrate, prost finisate, posibil sa fie facute de o firma fantoma din romania, in alte tari nu am gasit modelu asta. Numai bune pentru 100 Watii Salam Live. Link spre comentariu
Vizitator razvan621 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 ok aveti dreptate am mai gasit un model la un pret asemantor de astea ce ziceti Boxe PIONEER CS5070, 2 boxe, 140W, 90dB, 8ohm, 40-20000HzCaracteristici generaleNumar boxe 2Tip boxe De podeaPutere maxima (W) 140Caracteristici tehniceGama frecvente (Hz) 40 - 20.000Sensibilitate (dB) 90Impedanta (ohm) 8 Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Sunt putin mai bune decat cele akai. Daca vrei sa cumperi niste boxe putin mai bune orienteazate la Magnat monitor supreme 800,1000,2000. Sunt nemtesti si sunt facute cu un simt de raspundere putin mai mare decat chinezariile gen akay, pioneer, Sau macar sony ssf-6000 PS. Este bine ca boxele sa fie pe 8 Ohmi pentru putea fi conectete la orce amplificator posibil. Boxele de 4 ohmi au distoriuni mai mari si distruge amplificatoarele in timp. Link spre comentariu
Vizitator Georgian1234 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 sall iti recomand finca eu am un sistem akai din acesta http://www.oktal.ro/home+theater/akai-a ... 72500.html si am vazut ce pot boxele akai nu cum zic alti ca's chinezari... cand dau muzica tare nimeni nu mai sta in casa finca se aude foarte tare bass-ul Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Da.. Ai dreptate... maine imi achizitionez si eu unul numai pt ca se "aude foarte tare bass-ul" :85 Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 de retinut: Boxele de 4 ohmi au distoriuni mai mari si distruge amplificatoarele in timp.[/b]aveti mare grija de la cine primiti sfaturi Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 DA ! Este de retinut ca iafara de amplificatoarele ce au transformator de iesire pt impedante separate (de obicei cele pe lampi), Orce amplificator pe impedanta mica (ex 2,4 ohmi) are putere mare si distorsiuni mari iar pe impedanta mare (ex 8,16 ohmi) are putere mica si distorsiuni mici.Boxele de 4 ohmi mananca din acelasi amplifciator curent dublu fata de cele de 8 ohmi, deci amplifciatoru este utilizat de 2 ori mai mult.90% din amplificatoarele de productie japoneza din gama consumers, nu sunt facute sa lucreze pe sarcini de 4 ohmi la putere mare timp indelungat (cum le folosesc romani la petreceri, revelioane), va trebui musai pe 8 ohmi sau macar 6, Mai ales daca pe spatele lui scrie ~220V iar in priza avem 230-240V chiar si 250V pe timp de varta!!! Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 am ramas fara cuvinte.. pe langa faptul ca inca nu ai inteles cum functioneaza un amplificator in sarcina complexa in functie de topologia de functionare a etajului final tot repeti intr-una un disc invechit ,'sfaturi' citite de pe Dzeu stie unde si reduse la ceva mai simplu pe care sa-l poti retine aici eram lamurit,dar totusi cum ramane cu Boxele de 4 ohmi au distoriuni mai mari ? de ce ar fi asa? nu astept raspuns ,este tot o intrebare retorica ideea era alta,cand o sa intelegi ca fara o baza teoretica nu poti da sfaturi altora in nici un domeniu pt ca nu-ti poti pune ideile cap la cap sa iasa ceva coerent ,altceva decat perle si arta fotografica este o meserie frumoasa,mult mai curata ca electronica mai subtil de atat nu am cum sa fiu pt ca vad ca tot perseverezi Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Sunt putin mai bune decat cele akai. Daca vrei sa cumperi niste boxe putin mai bune orienteazate la Magnat monitor supreme 800,1000,2000. Sunt nemtesti si sunt facute cu un simt de raspundere putin mai mare decat chinezariile gen akay, pioneer, Sau macar sony ssf-6000 PS. Este bine ca boxele sa fie pe 8 Ohmi pentru putea fi conectete la orce amplificator posibil. Boxele de 4 ohmi au distoriuni mai mari si distruge amplificatoarele in timp. Imi place ca cei ce nu stiu nimic dau sfaturi la altii asemenea!Iata pe ce ma bazez, vorba lu' Moromete: - tu-i mama ei de gramatica! Ce nevoie avem de ea???????????? - boxele de 4 ohmi au distorsiuni mai mari!!!!!!!!! Masurate cu ce???????????? Cu subleru'! Pe la magazinele din Silicon Valley se spune ca pe 4 omi e de masina! - Magnat e nemtesti!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu zic ca-s din China! ( ca si alelalte!!!!!!! ) Na ca m'am molipsit! Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 dar totusi cum ramane cu Boxele de 4 ohmi au distoriuni mai mari ? de ce ar fi asa?Da. Au distorisiuni mai mari, cu putin dar totusi sunt mai mari.De ce ? Sa presupunem ca aveam un amplificator pe lampi cu transformator bobinat pt iesire de 4 si 8 ohmi si 2 difuzoare identice unu pe 4 si unul pe 8 ohmi, le conectam pe rand la amplificator cel de 4 la iesirea de 4 ohmi si cel de 8 la iesirea de 8 ohmi. Vom vedea ca cel de 4 va avea distorsiuni mai mari cu putin De ce ??? Pt ca cel de 4 ohmi are bobina facuta cu sarma mai groasa dar mai putina iar cel de 8 cu sarma mai subtire si mai multa, cel de 8 avand mai multa sarma amplificatoru ai va controla mai bine bobina cea ce rezulta distorsiuni mai putine. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 dar tot nu ai aratat de ce difuzoarele de 4r au distorsiuni mai maritrecand cu vederea povestile cu sarme groase sarme subtiri...of of mai mai...ce vina are difuzorul(de ce i-ar creste distorsiunile) daca amplificatorul nu-l poate controla?ce legatura are df-ul amplificatorului cu thd-ul difuzorului ? poti tu masura capacititatea amplificatorului de a controla difuzorul ? sa presupunem altfel,daca leg 2 difuzoare de 4r in serie,ce se intampla cu distorsiunile difuzoarelor,se aduna, se injumatatesc? ce vom vedea in cazul acesta? le controleaza mai bine amplificatorul sau nu ? ok aveti dreptate am mai gasit un model la un pret asemantor de astea ce ziceti la preturile alea nu o sa gasesti decat tentative de boxe chinezesti sub sigla unui brand faimosdaca vrei si nou si mare si tare si ieftin,vezi pe la Cerwin Vega,macar de la exterior mai aduc a boxe fata de cele indicatemulti zic ca ar fi si acceptabile pt nepretentiosi,deci ar trebui sa-ti ajunga deocamdata.Cu timpul mai vezi daca ai nevoie de mai mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum