Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

usa automatizata

Vizitator florinelu121

Postări Recomandate

Vizitator florinelu121

Din ce-am incercat pe net ...... un mister total legat de preturi .... pentru o usa de interior automatizata!Este vorba de o usa batanta (normala ... de apartament) care sa se deschida automat in raport de un senzor de miscare. Ma intereseaza sa aiba doi senzori de miscare, respectiv sa se deschida automat din ambele parti.Daca are cineva vreo idee vaga, legata de costuri ...... apreciez mult.Din ce am studiat pe siturile din afara ..... am vazut .. cu preponderenta sua .. ca sunt in jur de 500 USD, dar n-au senzori.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

2

• iuli09

2

• q_acdc

1

• ALEy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator florinelu121

Astazi am sunat la cativa distribuitori.

Intr-adevar ma tenta GEZE T160 ..... insa pretul este de cam 1100 euro + tva (daca vreau factura) + 150 euro montaj (presupun ca + TVA daca vreau factura).

Mi se pare enorm ..... pentru cat de eftin ar trebui sa fie ..... adica nu mai suntem in Comuna Primitiva. Pana si TV-ul poate sa se deschida singur ..... Cer asa de mult si de la o usa?

In alta ordine de idei ..... inca mai astept oferte de pret ... ce ar trebui sa vina ... Se pare, ca in a da un copy&paste unor preturi .... e foarte greu. Oricum se incearca MISTIFICAREA SUBIECTULUI, sa para ceva prohibitiv, ca sa pota sa justifice tunurile trase.

Oricum pretul de 1100 euro + TVA (cu celebra factura) mi se pare enorm in comparatie cu preturile pentru kituri de usi de garaj. Si o usa de garaj .... parerea mea .... e USOR mai mare/grea decat o usa de bloc de 700mm.

CONSTAT, DE ASEMENEA, CA PREZENTUL SUBIECT ESTE TABU.

Link spre comentariu

doriti sa se deschida usa sau doar sa se deblocheze incuietoarea cand senzorul sesizeaza miscare ?daca doriti doar sa se deblocheze incuietoarea puteti folosi doi senzori de miscare conectati la o yala electromagnetica ; va trebui modificat sistemul de blocare/deblocare a usii.pret estimativ pentru materiale : 100 lei

Link spre comentariu
Vizitator florinelu121

doriti sa se deschida usa sau doar sa se deblocheze incuietoarea cand senzorul sesizeaza miscare ?daca doriti doar sa se deblocheze incuietoarea puteti folosi doi senzori de miscare conectati la o yala electromagnetica ; va trebui modificat sistemul de blocare/deblocare a usii.pret estimativ pentru materiale : 100 lei

Nu este vorba doar de deblocarea acesteia. Dorinta mea "arzatoare" ar fi ca usa sa se deschida singura - o varianta de Sesam Deschide-te - dar acolo pestera culisa ... in schimb la mine ar fi batanta ... sau cum s-o zice ... de apartament parfuit!
Link spre comentariu

cu siguranta ca se poate face dar in acest caz schema se complica putin . cred ca cea mai potrivita solutie ar fi un microcontroler care sa comande un motor electric atunci cand este detectata miscarea de catre senzori . Din pacate imi lipsesc cunostiintele in domeniu dar poate este cineva aici dispus sa va ajute . cred ca automatizarea s-ar putea face pentru o suma mult mai mica de 1000 euro .Mult succes !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Doriti sa executati aceasta lucrare independent sau doriti sa fie efectuata de alta persoana,sau in colaborare?In cazul in care detineti elementele de actionare electromecanice (pirghii,motoare ) sau alt tip de sistem si va interesaza doar comanda electonica ,cit si montajul in totalitate a dispozitivelor de actionare va pun la dispozitie adresa de E-mail :[email protected] , Tel:0766459289.Alex.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări