Vizitator likehell23 Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Acesta este un ciocan de lipit termostat de la 200 la 400 de grade (30 -50 w) si are un varf incredibil de subtire(cu el sigur pot face operatii foarte delicate - placi de baza, etc)!!! Si acum intrebarea mea! Eu sunt la inceput si am un ciocan de 60w (cu care am lucrat si in zone foarte sensibile), as dori sa-mi achizitionez si acest ciocan binenteles sfatuit si de un alt electronist, deoarece desfac si schimb smd-uri si radio-cd diverse marci masina!!! Este bun pentru mine acest ciocan??? Stiu ca cea mai buna sugestie ar fi o statie de lipit, numai ca momentan nu detin destule "resurse"! Link spre comentariu
Mindware Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Sa zicem..dar mai bun e un aer cald.....mai ales la smd-uri.... Link spre comentariu
Vizitator likehell23 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 corect nimic de spus... mersi de sugestie!!! numai ca pentru inceput investitia e mica si trebuie sa ma limitez!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 likehell23 pana acum nu ai vazut varf "incredibil de subtire", LUT0016 are un varf cat se poate de normal. exista si mai subtire ca acesta insa LUT0016 este foarte bun pentru necesitatile tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum