Vizitator vanu Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Salut. Mi-am cumparat un TV din America si anume :Samsung UN32D6000 32-Inch 1080p 120Hz LED HDTV (Black), si dupa cum stiti televizoarele din America suporta doar NTSC. Eu vreau sa-mi cumpar un convertor PAL/NTSC dar vreau sa fiu sigur ca o sa-mi mearga. Puteti sa-mi spuneti , va rog, ce convertor sa-mi iau? As vrea un convertor care sa fie prevazut cu intrare pentru cablul tv dar preacizez ca am si receiver de la RDS. Eu am gasit converorul asta : http://www.atlona.com/ATLONA-MULTI-SYST ... ERTER.html Convertorul asta o sa-mi rezolve problema? Va multumesc Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Eu vreau sa-mi cumpar un convertor PAL/NTSC dar vreau sa fiu sigur ca o sa-mi mearga. si dar preacizez ca am si receiver de la RDSPai nu fuctioneaza cu receiverul de la RDS si intrarea pe AV la Tv-ul dvs? sau nu ati reusit sa testati....Eu nu am receiverul de la RDS dar presupun ca stie sa scoata AV Link spre comentariu
Vizitator vanu Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Nu merge pentru ca TV-ul suporta doar NTSC si semnalul de la noi e PAL.Singura mea solutie ca televizorul sa mearga este un convertor dar nu stiu care o sa-mi mearga.Stie cineva de un convertor care sigur merge? Link spre comentariu
Vizitator vanu Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 multumesc frumos pentru raspunsuri.sunteti foarte priceputi Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 multumesc frumos pentru raspunsuri.sunteti foarte priceputi@vanu nu este cazul sa devii agresiv, pana si regulamentul forumului specifica faptul ca doar pentru ca postezi o problema nu inseamna si ca este obligatoriu sa primesti raspuns, si trebuie in primul rand rabdare Convertorul ala prezentat in link mi se pare normal sa mearga, la descriere se spune ca accepta o gama larga de forme de semnal NTSC, N4, PAL, PAL M, PAL N, SECAM, si le converteste la iesire in 2 variante la alegere, PAL sau NTSC, adica excat ce ai tu nevoie, asadar cel putin pentru receiver digital este potrivit, poti conecta prin RCA-uri semnalul, problema ar fi ca nu are din cate vad si conexiune pentru cablu, pentru asta cred ca ar fi bun un decodor TV, un fel de tunner extern care sa primeasca semnalul de la cablu si sa livreze la iesire semnal video care apoi sa poata fi convertit de aparatul in cauza. Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Ai incercat un update de firmware ?Decat sa mai irosesti 239 USD + transport + vama, mai bine iei un tv nou din Romania care stie PAL / SECAM / NTSC. Altfel o sa ai o struto-camila romericana.Inca o intrebare: functioneaza cu adaptor 220V / 110V ? Daca nu, inseamna ca trebuie sa stie si PAL. Daca da, considera-l ca pierdere si nu mai incerca sa maresti pierderea. Foloseste-l ca ecran de computer. Link spre comentariu
Vizitator vanu Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Un update de firmware ar putea sa faca din televizor sa stie si PAL?Ca am vazut pe site-ul samsung un update de firmware dar nu l-am instalat.Si nu imi trebuie nici un adaptor de 220V/110V.Merge si la 110V si la 220V(nu prea am inteles ultima parte dar cred ca la asta te refereai). Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 multumesc frumos pentru raspunsuri.sunteti foarte priceputitu ai foarte priceput cand ti-ai cumparat tv-ul asta nu? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Poate ai bafta sa poti activa norma PAL din menu service.De obicei la TV-urile Samsung una din proceduri pentru a intra in menu service este urmatoarea:cu TV oprit in standby tastezi succesiv de pe telecomanda tastele P-SIZE Sleep Display Menu Mute PowerMai sunt si alte combinatii. Uite-te in niste manuale service de Samsung si vezi si alte combinatii. Asta am invatat-o pe de rost.Ai grija daca intri in menu service sa nu dereglezi alte optiuni.Vezi daca ai in menu-ul service si norma PAL. Eu as crede ca ar exista si aceasta.Succes. Link spre comentariu
Vizitator vanu Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 multumesc pentru raspunsuri dar nu prea merge nimic.cred ca am sa-l vand. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum