Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

castiguri la bas la diferitele tipuri de boxe si de amplasar

csl1131

Postări Recomandate

mai excat care sunt diferentele intre diferitele tipuri de incinte..inchisa, bas reflex, horn, etc...si care sunt castigurile/pierderile daca pui boxa in mijlocul camerei, langa perete, in colt, in aer liber...parca am vazut ceva in genul asta, un post dar problema e ca nu mai stiu unde, si nu mai stiu exact care sunt, asa in mare le cam stiu..dar vreau sa stiu sigur...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• csl1131

1

• FIXVID

1

• Paollo

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

daca o pui in colt obtii un bassssssss de rupi vecinii am incercat eu

e adevarat ca f3 scade, dar gd creste .. in unele cazuri creste urat de tot si at tot ce obtii este un bubuit fara sa ai un bas percursivinteresant e ca la hornuri e exact pe dos :rolleyes: daca muti un horn dintrun colt langa un perete creste gd-uldaca il muti de langa perete si il pui in mijlocul camerei iara creste gdul :rolleyes:
Link spre comentariu

din ce am citit despre horn-uri daca il pui langa peret ii creste suprafata si astfel difuzorul nu se chinuie sa coboare in frecventa la fel cu s-ar chinui ca atunci cand ar avea suprafata mica si poate asta este o cauza...dar nu sunt sigur...

Link spre comentariu

cauza e ca rezoneaza camerasi ca se cupleaza doar intr-o fractiune din volumul total al camerei concentrand mai mult spl asupra ta..ca si beamingul difurilor de diametru mare, care de la o fr in sus nu mai radiaza in toate partile ci doar pe o directie...si ca o batut steauaaaaaaaaaaaa :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări