Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics SB-CS 65

Vizitator DeejaySouNd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• Luca

2

• baga

1

• vladonedj

1

Top autori în acest subiect

Vizitator DeejaySouNd

astea care le am eu sunt bobinate si din cate am inteles de la taicamiu nu sunt bobinate prima oara... si se aud oleaca naspa... vreau sa le fac sa se auda cum se auzeau candvaEDIT :Woofer : 20cm Mid : 10 cm

Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd

cam 150 lei pentru toate 4 difuzoare hai maxim 200 leiAm nevoie de asa :- 2x woofer 20 cm 4ohmi 70w - 80w (normal e 70w)- 2x mid 10 cm 4 ohmi 40 w -50 w 60 w (normal e 40 w)As prefera ca difuzoarele sa semene putin intre ele...eu am gasit ceva de genu dar ba nu are puterea ba nu are ohmi ba nu are dimensiunea..

Link spre comentariu

cam 150 lei pentru toate 4 difuzoare hai maxim 200 leiAs prefera ca difuzoarele sa semene putin intre ele...eu am gasit ceva de genu dar ba nu are puterea ba nu are ohmi ba nu are dimensiunea..

pai si frumoasa, si desteapta, si devreme acasa...cam greu toate la un loc...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Posted Image

Difuzoarele originale au 7 ohmi.greu de gasit alte difuzoare technics lafel. si foarte greu de implementat alte difuzoar in acele incinte.

Acuma conteaza foarte mult si ce muzica asculti, daca iti place manele si hip-hop ai poti pune 2 difuzoare cu magnetu mare care scrie pe ele 200-300 Watii, Iti garantez eu ca se va auzi foarte bine !!!

Posted Image

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator DeejaySouNd

Ale mele au 4 ohmi, daca e iti fac poza, de obicei ascult House / rap american.Faza e ca nu prea gasesc... am cautat si singura solutie care o vad ar fi sa fac aceeasi carcasa, sa pun filtrele astea si pun alte difuzoare rotunde...

Link spre comentariu

Iese o cîrpăceală, mai bine încearcă să le vinzi aşa cum sînt, dacă merg, mai pui bani şi cumperi unele bune. De preferat pe 8 Ohmi, ca să le foloseşti cu orice amplf existent.După cod, diful de joase are 18cm diametrul membranei.

Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd

Le-am rebobinat iar woferele, le-am schimbat inelele si se aud ff bine acum...oricum multumesc la toti de ajutor. O sa ramana sa mai caut eu niste difuzoare de medii...

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Super Tari tweeterele de la Technics SB-CS 65

Posted Image

Cati bani o fi facut astfel de firme cu asemenea Deseuri :ras: :nas:.. Tweetere piezoelectrice cum erau in ceasurile chinezesti cu melodi, mascate de o calota de plastic ca sa le dea aspectul unor tweeetere adevarate.

Si cand ma gandesc ca acum vro 10 ani visam la asememenea boxe periculoase.. le credem cele mai tari.

:ras: :ras: :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări