Vizitator bogdan ungureanu Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Sunt interesat de un tweeter Tonsil,bun sau reparabil.mentionez ca este tweeterul de pe UNITRA-110W codul este GDWT9/80 Si niste link-uri > http://www.e-tonsil.pl/index.php?d=produkt&id=92806.htm http://64.92.125.19/~tonsilr/Specs/GDWT9 Sunt interesat de asemenea si de 2 ornamente-de la diful de bas si cel de inalte si culorile sale sunt gri cu o dunga rosie. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Vezi pe tonsil.ro Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Are pe tonsil.ro dar este 17 Euro Bucata, Desi poarta acelasi cod ca cel original nu pare a fi tot aceasi constructie, La banii aia cred ca se gaseste ceva si mai bun. Specificatii http://64.92.125.19/~tonsilr/Specs/GDWT9806.htm tonsil.ro Original: Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Mie nu-mi place la ele ca au o directivitate foarte ingusta, adica trebuie sa stai exact in fata tweeterului sa auzi bine inaltele, cum te duci putin din fata lui nu prea mai auzi inaltele.Am vazut asta la un prieten care avea boxe unitra 110w. Eu nu as spune ca e un tweeter hifi. Daca nu ai nevoie de spl mare incearca doar tweetere cu calota normala , fara goarna, mai ales daca-i asa mica.Daca tot vrei tonsil, incearca un gdwk 10/80/26, pare cam cel mai bun daca te iei dupa pdfuri (nu l-am ascultat). Link spre comentariu
Vizitator bogdan ungureanu Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Mie nu-mi place la ele ca au o directivitate foarte ingusta, adica trebuie sa stai exact in fata tweeterului sa auzi bine inaltele, cum te duci putin din fata lui nu prea mai auzi inaltele.Am vazut asta la un prieten care avea boxe unitra 110w. Eu nu as spune ca e un tweeter hifi. Daca nu ai nevoie de spl mare incearca doar tweetere cu calota normala , fara goarna, mai ales daca-i asa mica.Daca tot vrei tonsil, incearca un gdwk 10/80/26, pare cam cel mai bun daca te iei dupa pdfuri (nu l-am ascultat).nu mai stiu ce sa mai cred,sincer... :cry: Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Scuze ca te-am bagat in ceata.Am vrut sa zic ca mie nu prea imi place tweeterul ala cum se aude.Am inteles bine si numai un tweeter iti trebuie?Daca ai doua boxe si numai unul ti-e ars , atunci ia sa fie la fel in ambele boxe, nu baga in seama ce-am zis mai sus. Link spre comentariu
ahegyes Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 ca sa fii si mai in ceata eu te sfatuiesc sa cauti in alta parte si sa nu cumperi de pe tonsil.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum