bogdan exit Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Salut tuturor As dori sa-mi dati niste sfaturi poate voi aveti asa aparatura in casa Momentan sunt bransat la gaz si platesc undeva la 35 40 de lei pe luna acum ca vine iarna am sa platesc un car de bani estimez eu peste 70 de lei De ce ? pentru ca fermecatorii mei vecini se incalzesc la aragaz datorita repartitoarelor ( bina ca am rausit sa punem tot blocul repartitoare anu trecut plateam si 500 de lei pe luna la caldura )Vreau sa ma decid daca se merita debransarea de la gaz si daca se merita sa iau o plita incastrabila :Cu inductie ?Cu vitroceramica ?Cu rezistenta electrica tip resou mam documetat nu se merita As vrea sa stiu niste date concrete gen cati kw consum sau daca nu tineti cont macar daca va aminteaiti sau cum suntem noi romanii strangem facturile sa va uitati pe ele ca sigur e o diferenta Nu vreau fel si fel de comentarii aiurea va rogPe scurt daca se poate si subiectiv ca un tutorial sa iasa sa inteleaga si altii cand citesc nu ca alte forumuri cand citesc peste 30 de pagini si nu inteleg nimica Mai scriu odata asa sa las aberatia 1 plita cu inductie 2 plita cu vitroceramica 3 plita electrica 4 plita pe gaz Comparatii sincere cei care au. Sau macar daca au cunostinte care au asa ceva Ca asa formule stiu si eu sa calculez Link spre comentariu
Vizitator sandy76 Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Cam tarziu, dar mai bine decat niciodata. http://vladubucataru.blogspot.com/2011/ ... u-gaz.html Editat de RoGeorge Am sters poza atasata pentru ca era un PrintScreen al aceluiasi link. Link spre comentariu
C.D. Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Momentan nu se merita sa renuntati la bransamentul de gaz. Deocamdata gazele sunt cel mai ieftin mijloc de incalzire sau de preparare al mancarii la bucatarie. (pana in 2016 cand se va liberaliza piata de gaz, moment in care va fi mai rentabil curentul electric)Dintre aparatele electrice pentru bucatarie, plita cu inductie este cea mai eficienta d.p.d.v. al consumului de energie electrica. (nu functioneaza decat atunci cand are un vas metalic pe ea) Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Si incalzeste doar vasul,nu si aerul sau alte obiecte imprejur Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Plita cu inductie este cea mai eficienta si mai sigura. Link spre comentariu
Vizitator anton5 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Recomand plita vitroceramica. Este eficienta si estetica insa are dezavantajul de a fi foarte scumpa. Plita cu indunctie functioneaza doar in cazul vaselor din fier/fontaNormal, altfel nu poate crea camp magnetic.Nu functioneaza la tefloane pe suport aluminiu, tuci , vase de ceramica, inox, etc. Doar fier si fonta, adica tigaile acelea vechi din tabla neagra si -atentie- tigaile acelea romanesti din tabla de fier ambutisata si acoperita de teflon . Binenteles ca functioneaza perfect la oalele romanesti smaltuite. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 100% ... inductie . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum