Vizitator stefanemp Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Am un mouse wireless Logitech , am dat pe el cam 20 euro din Spania acum 2 ani si mi-a mers bine acum jumate de an , problema la el e ca nu mai merge bine cand apas pe primul click si imi este greu sa selectez chesti sau chiar sa intru pe un fisier trebuie sa apas de mai multe ori pana face click , am pus o baterie Philips si tot asa merge , inainte nu schimbam bateria decat odata la 5 6 luni acum nu stiu ce ar putea fi ? Poate s-a murdarit inauntru sau eu stiu ? Cine ar putea sa imi dea un sfat la problema mea Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 La cat costa un mouse ...schimba'l. Link spre comentariu
zanga Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Daca ai chef de desfacut de obicei cam asta e problema. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Va salut ! Eu zic ca aveti problema cu butonu mousului din inauntru,daca aveti alt mouse puteti ca sa-i schimbati butonul din el,pentru ca si eu am avut multe situati din acestea,daca nu va descuracati mai bine asi zice ca sa cumparati alt mouse pentru ca este in jurul la 30-40 roni un mouse mai bun.Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator stefanemp Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Mi-a venit o idee sa schimb clickul dreapta cu stanga e mai bine akm dar imi vine cam nasol la counter strike dar oricum am facut 200 d killuri si 40 de deathuri in juma d ora asa cum e mouseu )) multumesc celor care au raspuns Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 daca mai vrei sa utilizezi soarecele ala fa exact ce a spus domnu florin iordache. Link spre comentariu
Vizitator stefanemp Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 M-as apuca sa umblu in el dar mi-e ca nu il fac si ca sa-r putea sa il stric .... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 La Logitech nu se strica butoanele, se rupe cablajul, folosesc niste trasee extrem de subtiri la butoane. Solutia este sa urmaresti traseele care duc la buton si sa tragi cu fire peste. Daca ti'e frica, ia'ti altul. Recomand A4Tech seria X7. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum