Vizitator stefan1991 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Buna ziua!Am incercat azi sa desfac subwooferul dar panoul din spate tinea intr-o parte. As desface difuzorul dar stric astfel sigiliul dintre el si incinta. Problema este ca m-am mutat in Canada, si aci curentul e de 120/60 Hz. As vrea sa schimb transformatorul cu unul de aici pe aceleasi specificatii. Mai trebuie schimbat ceva? Va functiona si pe 60 Hz? A mai desfacut careva tipul asta de subwoofer?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Doar transformatorul trebuie schimbat! Trebuie sa aiba aceleasi tensiuni si curenti in secundar ca si cel original Link spre comentariu
Vizitator stefan1991 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Asa ma gandeam si eu, merci! Acum vine problema desfacerii. Trebuie neaparat sa dau jos difuzorul sau e vreo smecherie la placa din spate? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Eu cred ca e o scmecherie in spate! Sau ceva asemanator,care nu implica desfacerea difuzoruluiUita-te mai atent daca mai e vre-un surub sau vre-o clema sau vre-o mufaEventual cauta poze cu el demontat/cu pasii demontarii Link spre comentariu
Vizitator stefan1991 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Nu as desface difuzorul. O sa mai verific maine. Poze sa mor daca am gasit! Link spre comentariu
t0rquemada Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Pentru a scoate trasnformatorul trebuie sa demontezi cele 8 suruburi ale difuzorului, scoti difuzorul cu grija, (noteaza-ti culorile conexiunilor! ) dezlipesti firele galbene de pe placa principala, apoi poti desuruba cele doua suruburi ale transformatorului ( Atentie! ai piulite pe interior si ceva cleme de cablu).Panoul cu mufe si placa principala sunt unite si nu pot fi scoase decat dupa ce dezlipesti firele galbene (secundarul transformatorului).In atasament ai doua poze cu x540 desfacut. Din pacate nu am datele transformatorului. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Daca reusesti sa-l desfaci nu arunca traful, Exista posibilitatea sa aiba mai multe infasurari in primar, ca sa se poata folosi si la 110v. Nu sunt sanse mari, dar eu am vazut asa ceva prin unele sisteme sau combine muzicale. Poate ai noroc. Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 poti sa-mi zici te rog la cati volti si amperi e transformatoru ptr x540 ? Link spre comentariu
mario_xx Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Am demontat eu unu putin inainte de revelion, paradoxal am scos placa din spate, erau prinse niste fire cu maglavais de cutie, am tras tare si a iesit.Transformatorul e de 15V continuu si 12 A, 10 A iti ajung cu brio Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 mersi mult ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum