Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un mic test(hornuri)

rvrazvan

Postări Recomandate

Un sistem facut pe genunchi.

Horn Tractrix (170hz)-momentan din ipsos plus 2 BLH-uri pt putin bass plus un driver mic ieftin si prostut pentru inalte :nebunrau:

Agatat de partea de sus este un blackberry. Pentru a avea o referinta.

:sparge:

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rvrazvan

3

• baga

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

De ce horn ? Pe langa ca nu coboara hornurile , al tau (cu intrarea cat difuzorul) nici nu urca bine in frecventa. Cred ca mai bine suna difuzorul fara horn... Chiar ai nevoie de spl mare doar intre 200-500Hz?Alea-s BLH-uri?Cu iesirea hornului asa mica?Cum de ti-a venit sa-ti faci asemenea boxe?Telefonul ala e intr-o pozitie cam nefireasca :nas:

Link spre comentariu

De ce horn ? Pe langa ca nu coboara hornurile , al tau (cu intrarea cat difuzorul) nici nu urca bine in frecventa. Cred ca mai bine suna difuzorul fara horn... Chiar ai nevoie de spl mare doar intre 200-500Hz?Alea-s BLH-uri?Cu iesirea hornului asa mica?Cum de ti-a venit sa-ti faci asemenea boxe?Telefonul ala e intr-o pozitie cam nefireasca :nas:

Cu hornurile am o boala. Am facut 3 incinte la viata mea. toate hornuri :)).Ce se vede in imagine este doar un test. In timp o sa am un sistem cu hornuri de la 35 la 20.000 :). Tractricea(hornul din ipsos) este pentru un driver de la monacor care coboara pana la 160hz. O sa iasa ceva cu destul de multa dinamica zic eu :).BLH-urile au iesirea in spate. cand nu stau in colt descopar acel port si se aude mai ...bine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări