rvrazvan Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Un sistem facut pe genunchi. Horn Tractrix (170hz)-momentan din ipsos plus 2 BLH-uri pt putin bass plus un driver mic ieftin si prostut pentru inalte Agatat de partea de sus este un blackberry. Pentru a avea o referinta. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Mai insista , trebuie sa vezi unde gresesti . Link spre comentariu
rvrazvan Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Mai insista , trebuie sa vezi unde gresesti .De insistat mai trebuie! Nu gresesc nicaieri..sunt pe drumul cel bun ...numai ca mai am ceva de mers ) Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 De ce horn ? Pe langa ca nu coboara hornurile , al tau (cu intrarea cat difuzorul) nici nu urca bine in frecventa. Cred ca mai bine suna difuzorul fara horn... Chiar ai nevoie de spl mare doar intre 200-500Hz?Alea-s BLH-uri?Cu iesirea hornului asa mica?Cum de ti-a venit sa-ti faci asemenea boxe?Telefonul ala e intr-o pozitie cam nefireasca Link spre comentariu
rvrazvan Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 De ce horn ? Pe langa ca nu coboara hornurile , al tau (cu intrarea cat difuzorul) nici nu urca bine in frecventa. Cred ca mai bine suna difuzorul fara horn... Chiar ai nevoie de spl mare doar intre 200-500Hz?Alea-s BLH-uri?Cu iesirea hornului asa mica?Cum de ti-a venit sa-ti faci asemenea boxe?Telefonul ala e intr-o pozitie cam nefireasca Cu hornurile am o boala. Am facut 3 incinte la viata mea. toate hornuri ).Ce se vede in imagine este doar un test. In timp o sa am un sistem cu hornuri de la 35 la 20.000 . Tractricea(hornul din ipsos) este pentru un driver de la monacor care coboara pana la 160hz. O sa iasa ceva cu destul de multa dinamica zic eu .BLH-urile au iesirea in spate. cand nu stau in colt descopar acel port si se aude mai ...bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum