zamfic Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 amandoua vad netul, dar nu se vad intre ele.unul dintre ele vede si restul retelei dar nu pe celalalt Link spre comentariu
Filipone Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 amandoua vad netul, dar nu se vad intre ele.unul dintre ele vede si restul retelei dar nu pe celalaltPING-ul este cea mai low forma de trimitere a pachetelor... in lipsa unui firewall care sa blocheze pachetele merge decat cu protocolul IP. Daca decat unul "vede" celelalte calculatoare din retea atunci problema este de la celalalt. Tot firewall-ul zic ca este... ai cumva Bitdefender cu firewall inclus? Trebuie oprit si acela. Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 unul din calc are cablu cros, dar am inteles ca nu e problema Link spre comentariu
Filipone Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 unul din calc are cablu cros, dar am inteles ca nu e problemaHai ca scriem aiurea rau.. contacteaza-ma pe YM si te lamuresc. Cablul cross nu se pune decat intre 2 placi de retea. Cu un switch faci cabluri cu legaturi legaturi directe desi unii zic ca merg si asa. Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 nu am Bitdefender de loccel cu problema totusi are acces la net, asta ma intriga Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 YM zamfic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum