Vizitator razvanica Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Salut stiu ca acest subiect e deschis de o gramada de ori, insa am citit mai multe posturi dar nu stiu ce sa aleg. Eu vreau sa fac un vu metru cu aproximativ 20-25 leduri, sa aiba iesire de pc si sa aiba anumite efecte ca in acest video: vreau sa fac ceva asemanator (forma deja am copiato) daca cineva poate sa imi dea o schema ar fi super sau sa imi spuna cum pot obtine efecte asemanatoare cu acestea multumesc anticipat si sper ca am fost destul de explicit. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 in primul rand ai vazut cate led-uri are cubul ala?exact 512, numai alea costa vreo 80 leiacolo este un microcontroler, care trebuie programat Link spre comentariu
Vizitator razvanica Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 am vazut.. dar vreau sa fac ceva asemanator dar cu mai putine leduri sa zic un maxim de 50 daca nu pot cu mai putine dar nu gasesc o schema care sa imi permita sa fac asta Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 ori 3x3x3 cu 27 led ori 4x4x4 cu 64 led\ Oricum dupa cata experientase pare ca ai, mai bine lasa-te si fa un wu-metru simplu cu tranzistori sau integrat specializat Si eu vroiam amplificator de 2 KW cand m-am apucat de electronica, dar m-am domolit dupa ce am mai invatat cate ceva Fa-l pe asta, poti pune si 50 led numai sa-l ataci cu tensiunea corespunzatoare Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Salut ! Frumos, super ! Dar si pretul la componente !!!! Mai bine urmezi sfatul lui lorik199 sau poate reusesti sa-l faci pe acela, nu te descurajam. Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum