Vizitator galaon Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 am un amplificator mac de 4x..nu stiu exact cat e rms.nominal scrie 1000 pe capac.am si un woofer de 2 x 300 pe 8 ohmi pe care as vrea sa-l schimb pe unul de 1x 500 la 4 o. ma gandesc ca s-ar auzii mai curat.intrebarea e :as putea lega in punte cele 2canale de iesire din ampl. care sunt deja legate in punte si sa obtin 1x nu stiu cat? Link spre comentariu
Big Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 de obicei puntea se face intre 2 canale. la un amplif auto cu 4 canale puntile se fac intre 1 si 2 sau 3 si 4. nu am auzit pana acum de vreun amplif care sa ofere posibilitatea legarii a 4 canale in punte sa rezulte un singur canal. eventual sa folositi un difuzor cu 2 bobine in felul acesta cele 2 canale rezultate din cele 4 puse in punte, sa alimenteze cele 2 bobine ale difuzorului.ps. titlul topicului deschis trebuie sa reflecte subiectul discutat sau interesul urmarit sau intrebarea dvs. Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 in punte se leaga exact 2 etaje finale.varianta cu difuzor cu 2 bobine o folosesc si eu pe ampliful meu cu 4 canale 2 cate 2 legate in punte. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 as putea lega in punte cele 2canale de iesire din ampl. care sunt deja legate in punte si sa obtin 1x nu stiu cat?Nu se poate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum