Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

audio

Vizitator galaon

Postări Recomandate

Vizitator galaon

am un amplificator mac de 4x..nu stiu exact cat e rms.nominal scrie 1000 pe capac.am si un woofer de 2 x 300 pe 8 ohmi pe care as vrea sa-l schimb pe unul de 1x 500 la 4 o. ma gandesc ca s-ar auzii mai curat.intrebarea e :as putea lega in punte cele 2canale de iesire din ampl. care sunt deja legate in punte si sa obtin 1x nu stiu cat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• Big

1

Top autori în acest subiect

de obicei puntea se face intre 2 canale. la un amplif auto cu 4 canale puntile se fac intre 1 si 2 sau 3 si 4. nu am auzit pana acum de vreun amplif care sa ofere posibilitatea legarii a 4 canale in punte sa rezulte un singur canal. eventual sa folositi un difuzor cu 2 bobine in felul acesta cele 2 canale rezultate din cele 4 puse in punte, sa alimenteze cele 2 bobine ale difuzorului.ps. titlul topicului deschis trebuie sa reflecte subiectul discutat sau interesul urmarit sau intrebarea dvs.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări