rvrazvan Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 O mica parte din jumatate din jumate din munca mea din aceasta vara. Urmeaza ...destul de multe poze Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Ce reprezintă, e şasiul ptr un amplif? A apărut acum un curent aici în favoarea amplifurilor ''din lemn''. E frumos, dar atenţie la ecranări. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Ce reprezintă, e şasiul ptr un amplif? A apărut acum un curent aici în favoarea amplifurilor ''din lemn''. E frumos, dar atenţie la ecranări. Lucrez la el....de la inceputul verii. initial trebuia sa fie aluminiu pana am descoperit japonezii si bijuteriile lor. inca una Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 2 monoblocuri cu cîte 3 trafo de tip japonez (sau 2 trafo şi un drosel), cu conexiunile pe regletă din răşină circulară, apoi văd un tub final gen triodă grasă... schema e secretă? Link spre comentariu
rvrazvan Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Coreeeect Trebuie facuta abstractie de micul logo din stanga. ma grabeam ) Schema o sa fie borbely, cu mici modificari. Posibil fara pic de feedback. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Cam in punctul asta am ajuns. Mai am de facut cutiile pentru transformatoare si asamblarea finala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Bravo razvan esti pe drumul cel bun! Link spre comentariu
rvrazvan Postat Octombrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Multumesc!Viitorul proiect este posibil sa fie furat de la dumneavoastra (gm70) . Am vazut acum thread-ul Link spre comentariu
saptemari Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Excelent! Sa ne tii la curent cu proiectul. Mult succes! Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Bravo Succes in continuare. Nu uita sa pui tabra de 1mm pe toti peretii carcasei, ai sa vezi efectul.Dupa cum ca spuneam mai este un amp in constanta cu 6c33c pe linga cel al meu si al fratelui meu, este facut pe sasiu de lemn dar nu a fost ecranat din prima. Primul lucru obtinut a fost brum, dupa ecranare a disparut dar nu de tot pentru ca traful de alimentare toroidal era in cutie si inducea in trafurile de iesire, Acum este in proces de refacere cu piese si socluri mult mai HI HI End si cred ca il va termina curind. Acel tip nu scrie pe forum asa ca am sa ai fac eu citeva fotografii si am sa le postezBafta multa si spor la treaba Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 arata bn , dar sunt curios ce e cu cea de a 3 carcasa? aia e pt gm70? ce dimensiuni si ce constructie (asezara a tuburilor ) o sa adoptati? lemnul e sfant... si da bine .. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Multumesc!Viitorul proiect este posibil sa fie furat de la dumneavoastra (gm70) . Am vazut acum thread-ul Ai grija unde pozitionezi traful de retea....in nici un caz linga GM70..! pt ca disipa ff multa caldura ca sa nu-ti propunerea mea ar fi un modul separat si cablu left right pt alimentarea cu HT si filamente...avantajele o distributie mai buna a greutatilor ,eliminarea zgomotului de retea,si desigur riscul incalziri excesive....Desigur inseamna niste munca in plus si riscul sa realizezi o capodopera ... Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Excelenta realizare si mare curaj pentru a aborda un proiect cu o asemenea lampa (GM70)! Link spre comentariu
saptemari Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Bravo Succes in continuare. Nu uita sa pui tabra de 1mm pe toti peretii carcasei, ai sa vezi efectul.Dupa cum ca spuneam mai este un amp in constanta cu 6c33c pe linga cel al meu si al fratelui meu, este facut pe sasiu de lemn dar nu a fost ecranat din prima. Primul lucru obtinut a fost brum, dupa ecranare a disparut dar nu de tot pentru ca traful de alimentare toroidal era in cutie si inducea in trafurile de iesire, Acum este in proces de refacere cu piese si socluri mult mai HI HI End si cred ca il va termina curind. Acel tip nu scrie pe forum asa ca am sa ai fac eu citeva fotografii si am sa le postezBafta multa si spor la treabaChiar te rugam!Foarte frumoasa carcasa, intr-adevar. Bafta multa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum