Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cadru de lemn pt sasiu amplif

rvrazvan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rvrazvan

5

• zal

2

• saptemari

2

• gabrielbecheanu

1

Top autori în acest subiect

Ce reprezintă, e şasiul ptr un amplif? A apărut acum un curent aici în favoarea amplifurilor ''din lemn''. E frumos, dar atenţie la ecranări.

Lucrez la el....de la inceputul verii. initial trebuia sa fie aluminiu pana am descoperit japonezii si bijuteriile lor.

inca una

Posted Image

Link spre comentariu

2 monoblocuri cu cîte 3 trafo de tip japonez (sau 2 trafo şi un drosel), cu conexiunile pe regletă din răşină circulară, apoi văd un tub final gen triodă grasă... schema e secretă? :freaza:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bravo Succes in continuare. Nu uita sa pui tabra de 1mm pe toti peretii carcasei, ai sa vezi efectul.Dupa cum ca spuneam mai este un amp in constanta cu 6c33c pe linga cel al meu si al fratelui meu, este facut pe sasiu de lemn dar nu a fost ecranat din prima. Primul lucru obtinut a fost brum, dupa ecranare a disparut dar nu de tot pentru ca traful de alimentare toroidal era in cutie si inducea in trafurile de iesire, Acum este in proces de refacere cu piese si socluri mult mai HI HI End si cred ca il va termina curind. Acel tip nu scrie pe forum asa ca am sa ai fac eu citeva fotografii si am sa le postezBafta multa si spor la treaba

Link spre comentariu

Multumesc!Viitorul proiect este posibil sa fie furat de la dumneavoastra (gm70) :da . Am vazut acum thread-ul :freaza:

Ai grija unde pozitionezi traful de retea....in nici un caz linga GM70..! pt ca disipa ff multa caldura ca sa nu-ti :41 propunerea mea ar fi un modul separat si cablu left right pt alimentarea cu HT si filamente...avantajele o distributie mai buna a greutatilor ,eliminarea zgomotului de retea,si desigur riscul incalziri excesive....Desigur inseamna niste munca in plus si riscul sa realizezi o capodopera ... :rade:
Link spre comentariu

Bravo Succes in continuare. Nu uita sa pui tabra de 1mm pe toti peretii carcasei, ai sa vezi efectul.Dupa cum ca spuneam mai este un amp in constanta cu 6c33c pe linga cel al meu si al fratelui meu, este facut pe sasiu de lemn dar nu a fost ecranat din prima. Primul lucru obtinut a fost brum, dupa ecranare a disparut dar nu de tot pentru ca traful de alimentare toroidal era in cutie si inducea in trafurile de iesire, Acum este in proces de refacere cu piese si socluri mult mai HI HI End si cred ca il va termina curind. Acel tip nu scrie pe forum asa ca am sa ai fac eu citeva fotografii si am sa le postezBafta multa si spor la treaba

Chiar te rugam!Foarte frumoasa carcasa, intr-adevar. Bafta multa
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări